עבור לתוכן

אסור להפסיק לעשן...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשמוע על מישהו אחד שעישן קופסא בשבועיים וחלה מזה.

שתדעו (חקרתי לעומק כי רציתי להיות בטוח במה שאנ מכניס לעצמי לגוף):

א. ברמות הלא מקצועיות סגריות לא משפיעות על סיבולת לב ריאה

ב. הרוב העצום של אנשים שמקבלים התקף לב מהטבק (חס וחלילה, טפו טפו טפו, לא עלינו) עשנו: 1. יותר מ 20 שנה 2. יותר מקופסא וחצי ביום

ג. אני יגיד לכם את האמת - אני מעשן כי טוב ולי וככה אני רוצה. אם מישהו מבקש שאני לא יעשן לידו אז בוודאי ובוודאי שאני אכבה את הסגריה ובמקרים נדירים פשוט אתרחק ממנו

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא במקרה הזה אתה צודק, כי בכל זאת כשאתה מעשן אז אסור לך לעשן בקירבת מי שלא מסכים לזה. אם מבקשים ממך, אז אתה חייב לזוז עם הסיגריה. ולמי שאמר לי שכל סיגריה פוגעת בי, אז אני רק יכול להגיד ש: אני לא שם זין! אתה לא מבין שלא איכפת לי לחיות עד גיל 80 ולא עד 90? כאילו מה זה משנה? בשני המקרים אני אמות כטרח זקן... "מנסים לעזור לי"... חחח... אני יודע להחליט בעצמי מה טוב לי יותר טוב מכל אחד אחר(חחח... אולי חוץ מההורים :lol:), ואני אמשיך לעשן עד שזה לא ימאס עלי. אני מעשן לא בגלל שאני מכור לזה, אלה רק בגלל הנאה. בדיוק כמו שאני מתגעגע עכשיו לאיזה זיון טוב שלא היה לי כבר הרבה זמן, (צריך להשיג חברה חדשה), אז ככה אני מתגעגע לסיגריה. יאנו אם לא יהיו סיגריות בהישג ידי, אז אני לא אמות מזה. תאמינו לי, שאם כוסיות היו בהישג יד כמו סיגריות, אז הייתי מזיין הרבה יותר מאשר מעשן(אממ, בעצם אותו דבר, כי אתה חייב סיגריה אחרי זיון :lol:).

ROFLAMOWPIMP!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

מה זה WPIMP?

פורסם

While peeing in my pants

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים