עבור לתוכן

אסור להפסיק לעשן...

Featured Replies

פורסם

שאני אבין איגור, אתה חושב שסיגריות לא מזיקות לבריאות? ??? :o

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, אבל הוא ו the hunter חייבים להראות לכולם שהם מעשנים, הרי בשביל זה הם גם התחילו :smoke:

פורסם

מסריחונים, תפסיקו לעשן, זה לא איכותי.

amen to that!

:ylsuper: :yelclap: :bigok:

Yeah Man

פורסם

לא, אבל הוא ו the hunter חייבים להראות לכולם שהם מעשנים, הרי בשביל זה הם גם התחילו :smoke:

אתה איגור?

>:(

כאילו שתגובות כאלה יובילו לאנשהו... נו באמת, תחשוב קצת לפני שאתה לוחץ "שלח".

פורסם

אתה ילד מסכן, הא?

אני כבר חודש, שבועיים ויום נקי, אז STFU.

פורסם

OK מה? אני לא נפלתי מהירח (כמו שיאן חושב)

אני יודע שהן מזיקות אבל בכמויות שאני מעשן זה זניח

קופסא (אני מעשן מרלברו לייט או פרלמנט לייט ארוך) מספיקה לי לשבוע בערך, יותר אם נשים לא היו מבקשות

פורסם

נו יא חלשי אופי שכמותכם, כ"כ קשה להכחיד את ההרגל הרע הזה?

פורסם

קופסא (אני מעשן מרלברו לייט או פרלמנט לייט ארוך) מספיקה לי לשבוע בערך, יותר אם נשים לא היו מבקשות

יוצא שזה סיגריה ליום וזה באמת כלום... אם תיגמל אז יותר סבבה

פורסם

יוצא שזה סיגריה ליום וזה באמת כלום... אם תיגמל אז יותר סבבה

2-4 ליום (תלוי בהרבה דב רים)

פורסם

אוי, נו היה כבר ויכוח ענקי על זה באשכול אחר... לכל אחד יש זכות לעשות את משהו רוצה, אבל יש אנשים שחושבים שיש להם גם את הזכות להגיד לאחרים מה לעשות... אני מעשן, אני אוהב את זה, ואני גם אמשיך לעשן. אני גם יודע שבכמות שאני מעשן זה לא יפגע בי. כמו שאני לא אומר לאחרים לעשן, שהם לא יגידו לי לא.

פורסם

אני חושב שזה לא נכון מה שאתה אומר.

אני בכל אופן, כשאני מדבר על נושאים כאלה, אני לא מנסה להגיד לאחרים מה לעשות. אני מנסה להכניס בהם קצת שכל ולהראות להם איזה שטות הם עושים. כמובן שהם יעשו מה שהם רוצים, אם אני אוהב את זה ואם לא. אני רק יכול לנסות להסביר להם על זה. לא להכריח אותם לעשות או לא לעשות משהו.

וזה מה שעושים פה. אם מישהו מוצא לנכון לנסות לשכנע מישהו להפסיק לעשן, הוא עושה עבודה מבורכת! הוא לא מכריח מישהו להפסיק לעשן, כי אין לו כל זכות, אלא רק מנסה לעזור.

ועוד משהו. אמרת:

...

אני גם יודע שבכמות שאני מעשן זה לא יפגע בי.

...

אז אתה טועה ובגדול. כל סיגריה פוגעת בך, אם אתה רואה את זה ואם לא. הבעייה היא שלרוב לא רואים את זה, וכשרואים את זה, זה כבר מאוחר מידי והנזק החמור כבר נעשה מזמן.

לך תשאל את אלו שמתו מהתקפי לב מסיגריות, סרטן בריאות וכו', או את אלו שעדיין סובלים מזה עד היום, אם הם חשבו שזה יפגע בהם ועדיין עישנו למרות זאת. הם כולם יגידו לך (אלו שעדיין יכולים להגיד לך משהו) שלא, והם היו בטוחים כמוך שלא יקרה להם כלום מהכמות שהם מעשנים. עד שהמכה הזאת תגיע בגיל מאוחר יותר... :-\

פורסם

שיעשנו, אתה חושב שמזיז לי שהם נכחדים? שיזדיינו עם הטבק שלהם בסבבה.

רק הבעיה שיותר מדי כאלה מריצים ת'הרגל הזה בסביבתי בלי לשים קצוץ, ואני לא מסוגל לסבול את זה. פעם אחת בתחנת אוטובוס העניין התפתח כמעט לקטטה, אבל חפיף. 8)

פורסם

באמת, שכל אחד יחליט מה טוב בשביל...

ורוקפורד, עם בסבביתך יש מישהו מעשן

אז תנסה להתרחק ממנו כמה שיותר..

ולא לריב איתו.

פורסם

סליחה?

אני רוצה לשבת בתחנה, יש לי שחיקה במפרק של ברך ימין, אסור לי לעמוד יותר מדי. שהמסריח הזה לא יסריח אותי ביחד איתו. :veryangry:

בקשתי יפה, הוא לא הפסיק, סבבה, נפחתי וורידים, הזעפתי מבט, התחלנו להרים ת'קול ובדיוק הגיע האוטובוס וההומו ברח.

פורסם

דווקא במקרה הזה אתה צודק, כי בכל זאת כשאתה מעשן אז אסור לך לעשן בקירבת מי שלא מסכים לזה. אם מבקשים ממך, אז אתה חייב לזוז עם הסיגריה. ולמי שאמר לי שכל סיגריה פוגעת בי, אז אני רק יכול להגיד ש: אני לא שם זין! אתה לא מבין שלא איכפת לי לחיות עד גיל 80 ולא עד 90? כאילו מה זה משנה? בשני המקרים אני אמות כטרח זקן... "מנסים לעזור לי"... חחח... אני יודע להחליט בעצמי מה טוב לי יותר טוב מכל אחד אחר(חחח... אולי חוץ מההורים :lol:), ואני אמשיך לעשן עד שזה לא ימאס עלי. אני מעשן לא בגלל שאני מכור לזה, אלה רק בגלל הנאה. בדיוק כמו שאני מתגעגע עכשיו לאיזה זיון טוב שלא היה לי כבר הרבה זמן, (צריך להשיג חברה חדשה), אז ככה אני מתגעגע לסיגריה. יאנו אם לא יהיו סיגריות בהישג ידי, אז אני לא אמות מזה. תאמינו לי, שאם כוסיות היו בהישג יד כמו סיגריות, אז הייתי מזיין הרבה יותר מאשר מעשן(אממ, בעצם אותו דבר, כי אתה חייב סיגריה אחרי זיון :lol:).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים