עבור לתוכן

אסור להפסיק לעשן...

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:hat: :smoke: :anim-jjd:

smoke on!

פורסם

או בגישה אחרת "למה לא כדאי להתחיל"

פורסם

או בגישה אחרת "למה לא כדאי להתחיל"

u say tomeato i say tomato ::)

פורסם

מחקר חדש קובע: המחקר מומן ע"י חברות סיגריות ;D

פורסם

אמממ.. נתקלתי רק בטופעה של התצננויות ונזלת, אבל אני עדיין נקי חודש ושבועיים! :jump:

פורסם

אמממ.. נתקלתי רק בטופעה של התצננויות ונזלת, אבל אני עדיין נקי חודש ושבועיים! :jump:

ואני שעתיים

פורסם

מובן לכם שאחרי שאנשים במדינה (אולי בכל העולם) לא נבהלו מהכיתוב על החפיסות "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לסרטן" (או משהו כזה)

הם עברו לטקטיקה חדשה: "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לאימפוטנציה".

כנראה שהם הבינו שאם הגבר הישראלי כ"כ מטומטם שלא אכפת לו מהריאות והלב שלו, בטח אכפת לו מההרצל שלו.

פורסם

מובן לכם שאחרי שאנשים במדינה (אולי בכל העולם) לא נבהלו מהכיתוב על החפיסות "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לסרטן" (או משהו כזה)

כנראה שהם הבינו שאם הגבר הישראלי כ"כ מטומטם שלא אכפת לו מהריאות והלב שלו, בטח אכפת לו מההרצל שלו.

אני מעשן שנה וחצי.

אם הפגיעה כל כך חזקה איך תסביר את זה שבבדיקות סיבולת של צה"ל סיבולת לב ריאה שלי סווגה כ "גבוהה מעל הממוצע"

ועישנתי 2 סיגריות בדיוק לפני הבדיקה עצמה

פורסם

הוא דיבר על סרטן, לא מחלות ריאה שמתפתחות תוך שנה וחצי.

פורסם

אני מעשן שנה וחצי.

אם הפגיעה כל כך חזקה איך תסביר את זה שבבדיקות סיבולת של צה"ל סיבולת לב ריאה שלי סווגה כ "גבוהה מעל הממוצע"

ועישנתי 2 סיגריות בדיוק לפני הבדיקה עצמה

אני לא מתכוון להסביר.

כולה הבאתי ציטוטים.

פורסם

מסריחונים, תפסיקו לעשן, זה לא איכותי.

פורסם

נכון זה באמת מגעיל..

כשאני שואף עשן ממכוניות אז אני משתעל...

איכס למה להכניס לגוף עשן..

זה כזה מסריח...

וזה מציק בריאות.

פורסם

מסריחונים, תפסיקו לעשן, זה לא איכותי.

amen to that!

פורסם

the hunter ומי שעוד כתב שהוא מעשן ותופעות הלוואי לא חלות עליו: אני חושב שהמחקר מדבר על אנשים שמעשנים כמות נכבדת של סיגריות ביום וכמה שנים טובות - אז לפי ההנחה שלי ששניכם הרי נערים אז אתם מעשנים מקסימום שנה-שנתיים אז אי אפשר כ"כ לקרוא לכם "מעשנים כבדים" שאליהם בעצם מכוונות התופעות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים