פורסם 2003 במרץ 422 שנים אמממ.. נתקלתי רק בטופעה של התצננויות ונזלת, אבל אני עדיין נקי חודש ושבועיים!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אמממ.. נתקלתי רק בטופעה של התצננויות ונזלת, אבל אני עדיין נקי חודש ושבועיים! ואני שעתיים
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מובן לכם שאחרי שאנשים במדינה (אולי בכל העולם) לא נבהלו מהכיתוב על החפיסות "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לסרטן" (או משהו כזה)הם עברו לטקטיקה חדשה: "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לאימפוטנציה".כנראה שהם הבינו שאם הגבר הישראלי כ"כ מטומטם שלא אכפת לו מהריאות והלב שלו, בטח אכפת לו מההרצל שלו.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מובן לכם שאחרי שאנשים במדינה (אולי בכל העולם) לא נבהלו מהכיתוב על החפיסות "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לסרטן" (או משהו כזה)הם עברו לטקטיקה חדשה: "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לאימפוטנציה".כנראה שהם הבינו שאם הגבר הישראלי כ"כ מטומטם שלא אכפת לו מהריאות והלב שלו, בטח אכפת לו מההרצל שלו.אני מעשן שנה וחצי.אם הפגיעה כל כך חזקה איך תסביר את זה שבבדיקות סיבולת של צה"ל סיבולת לב ריאה שלי סווגה כ "גבוהה מעל הממוצע"ועישנתי 2 סיגריות בדיוק לפני הבדיקה עצמה
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מובן לכם שאחרי שאנשים במדינה (אולי בכל העולם) לא נבהלו מהכיתוב על החפיסות "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לסרטן" (או משהו כזה)הם עברו לטקטיקה חדשה: "אזהרה! עישון מסוגל לגרום לאימפוטנציה".כנראה שהם הבינו שאם הגבר הישראלי כ"כ מטומטם שלא אכפת לו מהריאות והלב שלו, בטח אכפת לו מההרצל שלו.אני מעשן שנה וחצי.אם הפגיעה כל כך חזקה איך תסביר את זה שבבדיקות סיבולת של צה"ל סיבולת לב ריאה שלי סווגה כ "גבוהה מעל הממוצע"ועישנתי 2 סיגריות בדיוק לפני הבדיקה עצמהאני לא מתכוון להסביר.כולה הבאתי ציטוטים.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים נכון זה באמת מגעיל..כשאני שואף עשן ממכוניות אז אני משתעל...איכס למה להכניס לגוף עשן..זה כזה מסריח...וזה מציק בריאות.
פורסם 2003 במרץ 522 שנים the hunter ומי שעוד כתב שהוא מעשן ותופעות הלוואי לא חלות עליו: אני חושב שהמחקר מדבר על אנשים שמעשנים כמות נכבדת של סיגריות ביום וכמה שנים טובות - אז לפי ההנחה שלי ששניכם הרי נערים אז אתם מעשנים מקסימום שנה-שנתיים אז אי אפשר כ"כ לקרוא לכם "מעשנים כבדים" שאליהם בעצם מכוונות התופעות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.