פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יש סרביס פאק?השאר מופיע לך ב- disk management ?(כפתור ימני על "המחשב שלי" משם לניהול, ואחסון).
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר יש סרביס פאק?השאר מופיע לך ב- disk management ?(כפתור ימני על "המחשב שלי" משם לניהול, ואחסון). יש סרביס פאק 1 . ב disk management השאר מופיע לי כ unallocated space . איך ניתן להגדיר את השאר ככונן D או E?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים תעשה עליהם לחיצה ימנית ותפרמט.או שתלחץ CREATE PARTITION, לא זוכר, סתכל שיש לך כשאתה לוחץ ללחימה ימנית על ה UNALLOCATED
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מה הסיפור, כפתור ימני על ה-Unallocated ובחר ליצור paratition בגודל הרצוי (הקטן את גודל המחיצה - השאר מקום רצוי לשנייה, אל תגע בהגדרות אחרות) אחרי זה ישאר לך עוד unallocated תעשה ממנו שוב מחיצה והנה יש לך 2 כוננים חדשים עכשיו תפרמט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.