פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אני משתגע.. אני קניתי את המארז הזה בימיוחד שיהיה לי משחב שקט... אבל המאוורר של המעבד שרשום לי בפרטים עושה רעש שמטריף את השכל..מה אני עושה?לקנות מאוורר אחר? או אפשר לסדר את הקיים?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אם אכן זה כך אז מה הפלא? אף מארז שבעולם לא ישתיק קירור סטוק של מרובע ליבה כשהוא במאמץ (ובמליון RPM) וחבל שלא חשבת על זה קודם לכן.אני מניח שמארז פשוט כמו האפולו עם קירור טוב היה במקרה הזה יותר שקט מה-P180 שלך עם הקירור סטוק.הכי שקט שאני שמעתי זה ה-BT שהתרשמתי ממנו בהחלט לטובה.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר בעע איזה דפוק יצאתי... העיקר כל המחשב הזה וההשקעה בכל דבר שקט במחשב...ונידפקתי עם המאוורר סטוק שלו...אז אני מבין שאתם ממליצים לי לקנות מאוורר חדש למעבד?אם היבנתי נכון אתם יכולים להמליץ לי על איזשהו מאוור לא יקר אבל שיתאים למעבד הנוכחי שלי ויעשה את העבודה של ליהיות שקט כמו שצריך?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מאוררים וקירורים זה לא פה..הועבר.כבר המלצתי לך לקחת את ה-BT של טרמלטייק,שים לב.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר מה זה הBT?http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htmזה זה?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר סבבה....טוב בטח כבר הבנת שאני לא ממש מבין גדול.. אבל כמה שאולת...הוא מתאים ב100 אחוז למעבד שלי? אני מרכיב אותו רגיל? או שאני צריך איזה משחה ששמעתי ששמים?יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אחי יכול להיות שזה אבק שיש על הקירור מעבד תנקה אותומקסימום תחליף מאוורררר למעבד לא צריך להחליף את המארז רק אם המאוורר של המעבד מרעיש
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים סבבה....טוב בטח כבר הבנת שאני לא ממש מבין גדול.. אבל כמה שאולת...הוא מתאים ב100 אחוז למעבד שלי? אני מרכיב אותו רגיל? או שאני צריך איזה משחה ששמעתי ששמים?יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה?צריך למרוח על המעבד משחה טרמית להולכת חום טובה יותר,יחד עם ה-BT מגיעה משחה טרמית אך לא איכותית במיוחד
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים בקישור שאתה הבאת למוצר כתוב בלשונית תאור המוצר SOCKET:775הוא מתאים למעבד שלך ב-100%עריכה:ההודעה ה-100 שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.