עבור לתוכן

מאוורר כפול-אחד על השני, תנו דעה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני מקווה שזה המקום המתאים ולא בפורום של המארזים

שמתי מאוורר נוסף על מאוורר קיים, מצורף לינק למטה שתבינו בדיוק מה הכוונה

השאלה שלי אם זה יעיל, הרעיון הוא יותר שהאוויר שמגיע מהגוף קירור שעל המעבד לא יתפזר בחלל שיש בינו לבן המאוורר, אז כאילו הוא משמש כמו צינור כזה, ואולי זה גם מגביר את השאיבה של האוויר

קיצור אני לא ממש יודע, אולי להפך זה רק תוקע יותר את האוויר

תנו את דעתכם בבקשה

http://img264.imageshack.us/img264/2083/p8315901fk6.jpg

פורסם

כנראה שזה תוקע את האוויר, אבל כדי להיות בטוח בדוק את זה.

פרק את שניהם מהמארז. והפעל אותם. ותבדוק את לחץ האויר כאשר הם לא מוצמדים, וכאשר הם מוצמדים.

פורסם
  • מחבר

די קשה לשים לב, נראה לי או שאין שינוי או שיש קצת שיפור

יש אולי מישהו שניסה את זה או שיודע!?

פורסם

אני ניסיתי, לא יעיל והוא עושה רעש כמו מאוורר של דלתא (כמו מנוע סילון)

פורסם

לא נראה לי שילוב יעיל במיוחד.

שילוב יותר מוצלח הוא לשים אחד לפני הגוף קירור שזורק עליו אויר ואחד מאחוריו שמוציא אותו החוצה ואז יש סירקולציה טובה של אויר על המעבד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אחי, רק תראה את התמונה...

המאוורר של הגוף קירור שעל הלוח נמצא בצד אחד ודוחף אוויר לתוכך הגוף קירור ומהצד השני(לכיוון המאוורר האחורי של המארז, מתחת לספק) יש את המאוורר האחורי של המארז ששואב את האוויר שיוצא מהגוף קירור למחוץ למארז...

הקטע בהוספה של המאוורר הזה זה שהוא ישאב טוב יותר את האוויר החוצה, וגם בגלל שיש עוד מאוורר אז הוא יותר קרוב לגוף קירור וככה האוויר החם לא מתפזר שם

פורסם

-

פורסם

מבדיקה שעשיתי אז בזמנו עם מד CFM לא היה שיפור בתצורה כזו.

סתם מיותר.

מה שיכול לעזור זה שרוול (שזו הייתה הכוונה שלך מלכתחילה).

אני לא מכיר שרוול מוכן למקרה שלך, לכן יהיה עליך להכין אחד לבד.

פורסם
  • מחבר

אז ככה,שני המאווררים זורקים אוויר כמובן לאותו כיוון..,(החוצה) זה ברור,עכשיו,אם זה מוסיף עוד קצת זה גם סבבה,וזה גם נראה טוב לדעתי,אין לי נגיד בעיה של עומס שאני צריך לחסוך במאווררים,וזה באמת עושה מה שרציתי,זה יוצר לי מעין שרוול אויר. כבר הרבה זמן אני חושב איך להכין שרוול שגם יראה טוב,עם חומרים מתאימים...אתה אומר להוסיף עוד אחד?![br]פורסם בתאריך: 10.09.2007 בשעה 22:05:07

אז ככה,שני המאווררים זורקים אוויר כמובן לאותו כיוון..,(החוצה) זה ברור,עכשיו,אם זה מוסיף עוד קצת זה גם סבבה,וזה גם נראה טוב לדעתי,אין לי נגיד בעיה של עומס שאני צריך לחסוך במאווררים,וזה באמת עושה מה שרציתי,זה יוצר לי מעין שרוול אויר. כבר הרבה זמן אני חושב איך להכין שרוול שגם יראה טוב,עם חומרים מתאימים...אתה אומר להוסיף עוד אחד?!
פורסם

שלום חברים, אני מקווה שזה המקום המתאים ולא בפורום של המארזים

שמתי מאוורר נוסף על מאוורר קיים, מצורף לינק למטה שתבינו בדיוק מה הכוונה

השאלה שלי אם זה יעיל, הרעיון הוא יותר שהאוויר שמגיע מהגוף קירור שעל המעבד לא יתפזר בחלל שיש בינו לבן המאוורר, אז כאילו הוא משמש כמו צינור כזה, ואולי זה גם מגביר את השאיבה של האוויר

קיצור אני לא ממש יודע, אולי להפך זה רק תוקע יותר את האוויר

תנו את דעתכם בבקשה

http://img264.imageshack.us/img264/2083/p8315901fk6.jpg

אם יש לך אפשרות לשים עוד 1 יהיה מעולה בהצלחה

פורסם

תשמע בנושא אני לא יכול לעזור לך.

אולי אתה יכול לעזור לי ולומר לי אם גם אצלך המאוורר מסתובב

על המקסימום ולא ניתן לשליטה?

אם אתה כן שולט עליו, מאיזה תוכנה?

תודה רבה

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

תשמע בנושא אני לא יכול לעזור לך.

אולי אתה יכול לעזור לי ולומר לי אם גם אצלך המאוורר מסתובב

על המקסימום ולא ניתן לשליטה?

אם אתה כן שולט עליו, מאיזה תוכנה?

תודה רבה

יש לך מאוורר כזה ואתה רוצה להגביר לו את המהירות?!יש לך מארז כמו שלי!?

אם כן, לצערי אי אפשר, הוא פשוט מוגבל, בגלל שהמווארר הזה מיועד לשקט גמור, הם עשו אותו מוגבל למהירות נמוכה שיהיה שקט, אני החלפתי והוספתי את המאוורר השחור כמו שאתה יכול לראות, ויש שיפור! מומלץ :xyxthumbs:

ולגבי ה-Zalman Fan Controller

לדעתי זה לא יעזור לך, כי הוא מוגבל...גם אם תתן לו יותר או פחות חשמל זה לא יתן לך כלום, כי הוא בפנים מוגבל כנראה יש שם איזה נגד או משהו כזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים