עבור לתוכן

כרטיס X1950XT

Featured Replies

פורסם

לא קרה לי עד כה...

לרוב זה קשור לספק חלש מדי או התחממות בגלל זרימת אויר לא מספקת (אני תמיד מדגיש לא לזלזל במארז/ספק!).[br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 17:42:01

הכרטיס במנוחה לא נשמע כמעט בכלל, וזה סבבה. (במנוחה אצלי הוא פועל ב 30%, ב 60 מעלות) אבל גם במשחקים עם סאונד חזק, מעצבן עדיין לשמוע את מנוע הסילון הקטן הזה שקוראים לו "מאוורר". הרי הוא מרעיש גם בסצינות שקטות כמובן, ורק כשאני משחק עם אוזניות אני באמת לא מוטרד מהרעש.

אני תמיד משחק עם אוזניות (כדי לא להעיר את הילדות)...

מטריד שלמשל במשחקי stealth-action בסצינות התגנבות שקטות, פתאום בלי אזהרה מוקדמת הכרטיס "מתעורר לחיים" ומתחיל לעשות רעש של נתב"ג ביום עמוס.

כמעט לא קורה... זה קורה בד"כ כשיוצאים ממסדרון לשטח פתוח יותר ואז העומס על הכרטיס גדל משמעותית כי הוא צריך לרנדר שטח גדול בהרבה עם הרבה יותר אובייקטים.

ד"א, tmpuser, אני לא יודע אם זה קורה גם אצלך אבל הכרטיס אצלי מתחמם מהר מאוד ללא תלות בכובד של המשחק. גם במשחקים יחסית "קלילים" לכרטיס כמו Chronicles of Riddick, שרץ אצלי על 120FPS, יש התחממות מהירה.

לא... לא קורה אצלי. תבדוק את החיבור של ההיטסינק וכדאי אולי לחדש משחה תרמית.

פורסם

אז למה לא השקעתם מהתחלה עוד 100 שקל בכרטיס של HIS ?

אני אומר לכם במנוחה הוא על 45-50 עם המאוורר על 45% (לא שומעים כלום).

ותוך כדי משחק שומעים אותו אבל ממש חלש וגם יש את הסאונג של המשחק אז לא מפריע..

פורסם

לי אישית כבר היה EVERCOOL TURBO 2 ובכול מיקרה במחיר של 1080 לא ללכת הXT נראה לי טירוף.

פורסם

אז למה רושם לך במפרט שיש לך 6600GT ?

ומי יותר טוב הקירור של HIS או הקירור שיש לך ?

ותענה לי בפרטי...

פורסם

המפרט מחכה לחלקים אחרים לכן עוד לא עידכנתי אותו, לא יודע מה עם הHIS אבל הTURBO רץ ב2200RPM והוא חרישי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים