עבור לתוכן

כרטיס X1950XT

Featured Replies

פורסם

האם כרטיס כזה יכול לעבוד עם כל לוח אם ? למשל עם ASUS P5K? ובאופן עקרוני - האם כל כרטיס יכול לעבוד עם כל לוח?

וקראתי כאן ת'רדים שיש בעיות עם הכרטיס. האמנם?

פורסם

האם כרטיס כזה יכול לעבוד עם כל לוח אם ? למשל עם ASUS P5K? ובאופן עקרוני - האם כל כרטיס יכול לעבוד עם כל לוח?

בעקרון כל עוד החריץ הרחבה מתאים (PCIE במקרה זה) אז כן.

אם קראת אז כן, למרות שאיני מכיר כי לא קראתי את כל הת'ראדים באתר...

כדאי שיגיבו בעלי הכרטיס בהמשך ויעזרו לך עם אינפורמציה.

אתה מעוניין לקנות ?

פורסם

הרוב כאן זה על X1950 PRO. לא הXT.

פורסם
  • מחבר

הרוב כאן זה על X1950 PRO. לא הXT.

מה ההבדל בין הכרטיסים? בעיקרון ראיתי שה - XT יקר יותר.

פורסם

אני לא ממליץ לקנות את הכרטיס היום. עד לא מזמן הוא היה מהמובילים ביותר מבחינת יחס מחיר-ביצועים, אבל יש לו בעיות נוראיות של חום ורעש. גם אם אתה מהאנשים שלא אכפת להם מהקירור והרעש, אף אחד לא יכול להתעלם מהבעיות שלו.

עם קירור הסטוק הנוראי, כדי שהכרטיס לא יתחמם ל 100 מעלות ומשחקים יתחילו להתרסק, צריך לכוון את המאוורר למהירויות גבוהות. הבעיה היא שבמצב זה הוא מתחיל להרעיש כמו מטוס סילון. (וגם בברירת המחדל הוא מרעיש מאוד)

ואם תרצה להוסיף כסף ולקנות קירור חדש וטוב יותר, עדיף כבר לוותר על הכרטיס ולהשקיע טיפה יותר כדי לקנות את ה 8800GTS 320MB שגם קריר ושקט בהרבה וגם שווה כל שקל שתוסיף.

פורסם

קצת יותר ?? זה כמעט 500 שקל יותר !

פורסם

לא 300 ש"ח?

התכוונתי שאם מישהו מחליט שהוא מוכן לשלם 100-200 ש"ח להוסיף קירור ל X1950XT, עדיף לו כבר לוותר ולשלם 300-400 ש"ח יותר בשביל ה 8800.

אני חשבתי שה X1950XT עולה כיום בסביבות 1300 ש"ח וה 8800GTS בסביבות ה 1600. אם טעיתי אז סליחה.

עריכה: אוקיי, ראיתי שהכרטיס עולה כ 1100 ש"ח. אז שווה לקנות ולהחליף לו את הקירור.

פורסם
  • מחבר

לא 300 ש"ח?

התכוונתי שאם מישהו מחליט שהוא מוכן לשלם 100-200 ש"ח להוסיף קירור ל X1950XT, עדיף לו כבר לוותר ולשלם 300-400 ש"ח יותר בשביל ה 8800.

אני חשבתי שה X1950XT עולה כיום בסביבות 1300 ש"ח וה 8800GTS בסביבות ה 1600. אם טעיתי אז סליחה.

זה מחשב לבן שלי. לא פריק משחקים מצוי. סד"ג של 4000 ש"ח למחשב ללא מסך. לא רוצה לגלוש יותר מדיי לכיוון המפרט, כי בפורום ההוא כבר פרסמתי וכיוונו אותי לכיוון של ה - 1950. רק שאז קראתי על בעיות ריסטוט של המסך/מחשב בכרטיס הזה וכול'. בעיקרון מחפש להשקיע כ - 1000 ש"ח לכרטיס.

פורסם

לי הכרטיס עשה צרות מהיום שקניתי אותו, 3DMARK06 היה נופל כול פעם והוא היה משמיע רעשים מעצבנים כשהוא היה בעומס(כמו מתח חשמלי גבוה) , הספק הוחלף מFSP350 לENREMAX 500W - הכול עובד כמו שצריך עכשיו חוץ מהרעש אבל מבחינתי זה בסדר (חפש דיון שפתחתי על זה בתמיכה הטכנית).

אה והקירור רועש (מאוד !).

פורסם

נע נע בננה !! :jump1:

איזה כיף ליי !!

יאוו איזה מזל שלא קניתי תכרטיס המסריח הזה של ספייר...

שמעו יש לי גם תכרטיס אבל גרסת ICE Q3 של HIS ולא עברתי אף פעם את ה70 (בשלושה ימים האלא) וגם

לא שומעים מהכרטיס.. שהוא ב 70 מעלות אז שמתי שהמאוורר יעבוד על 68% שכבר שומעים אותו אבל אני משחק

על ווליום גבוהה אז זה ממש לא משנה, העיקר שב- 2D לא שומעים ממנו...

מה שניראה לי לא בסדר זה התוצאה של ב 3DMARK 06, קיבלתי רק 4200... אבל זה בטח בגלל המעבד המסריח..

משחקים עובדים ממש טוב ! TDU עובד על MAX עם HDR ו 4 AA, OBLIVION עובד על הכול הכי גבוה עם HDR אבל בלי AA

כי אני לא מצליח לשים AA דרך ATI TOOL, אבל זה לא כזה משנה כי גם ככה עם AA הוא כבר בטח יקרטע.

אה, ויש לי עוד בעיה, אני לא מציח לעשות אובר של יותר מ 50, אבל אני חושב שהכרטיס שלי כבר בא עם אובר...

אאהההה, וד"א, קניתי אותו ב 1250 שקל.

פורסם

יש לי את ה-X1950XT המדובר, בחדר חם מאוד וללא מזגן עם קירור סטוק בלבד :P (ראה מפרט).

הוא אכן רועש בסצינות מסוימות במשחקים כבדים (ואני משחק על 1920X1200 בהגדרות מקסימליות!) אבל אז ממילא אתה שקוע בסאונד של המשחק וזה לא מזיז כלל. HL2 או UT2004 למשל לא מזיזים לו כלל וכמעט לא שומעים אותו. ב-OBLIVION ו-GRAW2 למשל שומעים אותו יותר וגם אז לא בכל סצנה.

בכל שאר השימושים לא ממש שומעים אותו אבל זה אולי בזכות ה-P180 המעולה שלי!

פורסם
  • מחבר

P180? תפרט לבור ועם הארץ...[br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 17:02:13

יש לי את ה-X1950XT המדובר, בחדר חם מאוד וללא מזגן עם קירור סטוק בלבד :P (ראה מפרט).

הוא אכן רועש בסצינות מסוימות במשחקים כבדים (ואני משחק על 1920X1200 בהגדרות מקסימליות!) אבל אז ממילא אתה שקוע בסאונד של המשחק וזה לא מזיז כלל. HL2 למשל לא מזיז לו כלל וכמעט לא שומעים אותו. ב-OBLIVION ו-GRAW2 למשל שומעים אותו יותר וגם אז לא בכל סצנה.

דרך אגב, מה הכוונה"רועש"? זה זמזום או רעש ממש חזק? נראה לי שכל מה שהוא מעבר לדממת מוות, נחשב כאן בפורום כרעש דציבלי בלתי נסבל..

אל תשכחו ש"אנחנו", עמך, רגילים למערכות פחות מפותחות בהן זמזום המאוורר/ספק הוא נעימה קבועה.

פורסם

P180? תפרט לבור ועם הארץ...

מארז מקצועי ושקט במיוחד: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81802

ולסקירה שלו: http://www.silentpcreview.com/article254-page1.html

אל תשכחו ש"אנחנו", עמך, רגילים למערכות פחות מפותחות בהן זמזום המאוורר/ספק הוא נעימה קבועה.

מדובר ברעש לא קבוע שמשתנה לפי העומס על הכרטיס... כמו מאוורר של מעבד אבל על ספידים - כאילו הוא רוצה להמריא :lol: רעש עם PITCH גבוה כי מדובר במאוורר קטן יחסית...

אבל שוב, זה רק בסצינות מסוימות במשחקים כבדים ואז ממילא אתה שקוע בסאונד של המשחק. תמיד אפשר להשקיע עוד 150 ש"ח בקירור איכותי אם לא תסתדר עם זה.

ועוד עניין - אני "קורע" את הכרטיס לגבול היכולת שלו ועל מסך 19' רגיל (רזולוציה 1280X1024) בהגדרות סבירות הוא יתאמץ הרבה פחות ולכן גם ירעיש הרבה פחות.

פורסם

הכרטיס במנוחה לא נשמע כמעט בכלל, וזה סבבה. (במנוחה אצלי הוא פועל ב 30%, ב 60 מעלות) אבל גם במשחקים עם סאונד חזק, מעצבן עדיין לשמוע את מנוע הסילון הקטן הזה שקוראים לו "מאוורר". הרי הוא מרעיש גם בסצינות שקטות כמובן, ורק כשאני משחק עם אוזניות אני באמת לא מוטרד מהרעש.

מטריד שלמשל במשחקי stealth-action בסצינות התגנבות שקטות, פתאום בלי אזהרה מוקדמת הכרטיס "מתעורר לחיים" ומתחיל לעשות רעש של נתב"ג ביום עמוס.

ד"א, tmpuser, אני לא יודע אם זה קורה גם אצלך אבל הכרטיס אצלי מתחמם מהר מאוד ללא תלות בכובד של המשחק. גם במשחקים יחסית "קלילים" לכרטיס כמו Chronicles of Riddick, שרץ אצלי על 120FPS, יש התחממות מהירה.

פורסם
  • מחבר

מארז מקצועי ושקט במיוחד: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81802

ולסקירה שלו: http://www.silentpcreview.com/article254-page1.html

מדובר ברעש לא קבוע שמשתנה לפי העומס על הכרטיס... כמו מאוורר של מעבד אבל על ספידים - כאילו הוא רוצה להמריא :lol: רעש עם PITCH גבוה כי מדובר במאוורר קטן יחסית...

אבל שוב, זה רק בסצינות מסוימות במשחקים כבדים ואז ממילא אתה שקוע בסאונד של המשחק. תמיד אפשר להשקיע עוד 150 ש"ח בקירור איכותי אם לא תסתדר עם זה.

ועוד עניין - אני "קורע" את הכרטיס לגבול היכולת שלו ועל מסך 19' רגיל (רזולוציה 1280X1024) בהגדרות סבירות הוא יתאמץ הרבה פחות ולכן גם ירעיש הרבה פחות.

ומה לגבי בעיות של התקעות, או ריסט (כאלו תוארו בפניי בפורום מפרטים, כשהכרטי סהזה הוצע לי)?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים