עבור לתוכן

בועז יונה נעצר באיטליה

Featured Replies

פורסם

כול הכבוד, שיסיימו סוף, לדבר הזה, הבן אדם הוא הגדרה מהלכת לנוכל,תעב בצע, אגאויסט, שצריך לצלוב ולשרוף על המוקד, בזמן שמאות אנשים איבדו את כול כספם שחסכו בשביל דירה, משכנו עצמם לבנקים ועכשיו הם צריכים להמשיך לשלם למרות שהם לא יקבלו שום דירה, אנשים אנחנו מדברים על סכומים של 200-300 אלף דולר, אלה סכומי ענק, שאנשים עבדו בשבילם כול החיים שלהם ובשנייה איבדו הכול הודות לנוכל.

שלא נזכיר את הספקים מסביב, שגם בהפסדים עצומים, ומה אדון בועז עושה בנדון? בורח עם אישתו לאיטליה לחגוג עם כול הכסף שהעלים. בזמן שאנשים פה רוצים להתאבד שאיבדו את כול מה שהיה להם.

אני לא מאחל לאף אחד הרגשה מזה, לדעת שחסכתה ועבדתה כול החיים שלך בשביל לקנות בית ובדקה ה90 הוא נלקח ממך.

פורסם

צודק.

קצת סטייה מהדיון: גם אנחנו נפגענו מדירה חדשה. לא ברמה של רוכשי חפציבה, חס וחלילה, אבל עדיין סבלנו. אחרי הרכישה גילינו שהקבלן הפר את החוזה ושינה את תוכניות הבנייה, השתמש בחומרים סוג ג' כדי לחסוך בעלויות הבנייה, הרכיב מעלית מחלקים של מעליות ישנות (כן, אתם קוראים נכון) ונתקענו עם שכנים אידיוטים. לכן מומלץ לקנות דירה יד שנייה. לא תמיד חוסכים כסף ולעיתים משלמים יותר, אבל בקניית יד שנייה יודעים בדיוק מה מקבלים, יודעים מי השכנים ויודעים בקווים כללים את מצב הבניין והשכונה.

פורסם

המשטרה מתלהבת כאילו עצרו את בכירי העולם התחתון. בסך הכל נתפס בגלל איתור שיחת טלפון של אישתו, פעולה שכל תומך טכני בחברת סלולר יודע לעשות.

פורסם

נו ברור, למען האמת אני מעדיף שהם ישקיעו את אותו מאמץ עם רוצחים.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

קראו לו בשמו והוא הסתובב, איזה מצחיק.... איזה אידיוט.

זה מזכיר לי את הילדים האלה שקוראים לך הומו ואתה מיד מסתובב לראות מי קרא לך ואז אומרים לך שאתה הומו כי נענית לקריאה.

פורסם

מה אידיוט? זה אינסטנקטיבי!

פורסם

המשטרה מתלהבת כאילו עצרו את בכירי העולם התחתון. בסך הכל נתפס בגלל איתור שיחת טלפון של אישתו, פעולה שכל תומך טכני בחברת סלולר יודע לעשות.

1. לא כל תומך טכני בחברת סלולר מסוגל ליירט שיחה

2. היה פה שימוש בטכנולוגיה מתקדמת

3. המשטרה חושבים שהם במוסד ולכן הם מתלהבים. הם רק שוכחים דבר אחד קטן: למשטרה יש גישה לכל מידע ומערכת שהיא צריכה.

פורסם

אני לא חושב שמדובר בטכנולוגיה כל כך מתקדמת.

חבל שלא משקיעים ככה גם בתפיסה של עבריינים לא פחות גרועים מבועז יונה.

פורסם

ובאותו עניין -

בועז יונה: לא ברחתי, נסעתי לגייס כסף

http://news.walla.co.il/?w=//1164162

מה אני יגיד צדיק הבן אדם

פורסם

3. המשטרה חושבים שהם במוסד ולכן הם מתלהבים. הם רק שוכחים דבר אחד קטן: למשטרה יש גישה לכל מידע ומערכת שהיא צריכה.

לרגע זה לא ממש לכל המידע, אבל בקרוב כן.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442091,00.html

מצטער שלא ממש קשור אבל הייתי חייב

פורסם

כשצריך - למשטרה יש גישה לכל מקום.

המוסד משיג גישה בדרכו שלו.

לך תשיג את כל הפרטים על בנאדם X במדינה Y.

בשביל זה אתה צריך את הטכנולוגיה והמוחות הכי טובים.

פורסם

לא, בשביל זה אתה צריך כמה ירוקים עם אפסים אחריהם וטיפה אומץ לכופף כמה חוקים.

פורסם

אולי אתה צריך ירוקים כדי לפתח מערכות טכנולוגיות.

למוסד לא יצא שם כזה בגלל ירוקים שהוא זרק פה ושם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים