פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? (השקעה טובה של 1700 ש"ח בזמנו על מסך CRT סמסונג 955DF ששירת אותי בנאמנה 5-6 שנים ועדיין עובד!) תודה על תשומת הלב, מחכה לתשובות.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים חלק מהשאלות שלך הן שאלות שאתה צריך לשאול את החנות שאתה בוחר ולא אותנו.המדיניות של Dell לגבי פיקסלים היא החלפה עם לפחות 6 פיקסלים שרופים, אבל יש חנויות שמקלות את המדיניות הזו (ושוב פעם - זה תלוי בחנות).ה-WFP זול יותר מה-FP כי זול יותר לייצר אותו (הפאנל שלו פשוט יותר קטן).
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים 1) בעיקרון יש את פאנדס, שיש להם מדיניות לא רעה, אבל ההמלצה האמיתי שלי היא נקסטופ עם מדיניות מעולה, מחירים נמוכים, שירות טוב ודגמים חדשים 2) 6 פיקסלים מתים להחלפה במשך שלוש שנים, נקסטופ נותנת בשבוע הראשון פיקסל אחד למסך חדש. REV A05, קניתי אותו מנקסטופ, נראה לי שהם היחידים שיש להם אותו. ולפעמים זה S-PVA וS-IPS, נגיד ה2007FP שמיוצר ממקסיקו (עוד פעם נקסטופ) הוא פאנל S-IPS. 3) פיקסלים מתים, דליפת אור, פאנל, REV וזהו בעיקרון. 4) אכן מסך מעולה, אך כיום הרוב קונים LCD, נראה לי 400 ש"ח, אולי יהיה לך במזל 700 ש"ח.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים תפתח ZAP ותבחר איזו חנות שתתאים לך.כולן מוכרות ציוד שמיובא באופן מסודר.לגבי מדיניות הפיקסלים השרופים-ידוע לי שאם "תתעקש" באופן מיוחד-אז CMS יחליפו לך מסך עם פיקסלאחד שרוף גם אחרי שנה ;D
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור?בנתניה יש לך את גיבורנט בסמילנסקי , קניתי שם מעבד לפני חצי שנה בלי שום בעיות (הגיע תוך יומיים). גם שמתי לב שהם דיי זולים בהשוואות בזאפ.הם נראית כמו חברה טובים, וידאו שיש לי היטסינק ומשחה תרמית מתאימים (אפשר להגיד שזה מרצון למכור עוד אבל עדיין זה דבר שחשוב לשאול כשמוכרים מעבד).לגבי שאר השאלות.. כבר ענו לך דיי טוב
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר Qttp, לשאלתך:1) לפי מה שהבנתי ה-Rev כתוב על הקרטון של המסך (כמובן שמס' ה-Part Number של המוצר בקרטון ובמסך גם צריך להיות תואם)2) וסוג הפאנל מצויין במסך ה-setup ב-OSD של המסך..אתה יכול לראות בת'רד הזה מה מציין כל פאנל.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227402.0מצאתי עוד מידע על הפאנלים שאיתם מגיע המסך 2007FP:RT803: S-IPS LG.Philips LM201W01PM330: S-PVA Samsung LTM201M1UW473: S-PVA Samsung LTM201U1HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05המידע הגיע מפורום Hard Forumhttp://hardforum.com/showthread.php?t=1111100נ.ב. שאלה למבינים:ממה שקראתי זה שרק מזמן תגובה של 20ms ומעלה רואים מריחות.. ואילו למסך עצמו יש 16msאז האם ה-2007FP יתאים גם למשחקים מידי פעם כמו Call of Duty 2 וכאלה?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים קשה מאוד רק מהמספר המצוין לדעת מה זמן התגובה האמיתי, משום שכל יצרן מודד אחרת. מבדיקה שראיתי לגבי המסך הזה (וגם ה-2007WFP), זמן התגובה הממוצע הוא 10MS עבור פאנלים שהם S-PVA ו-6MS עבור פאנלים שהם S-IPS, שזה מספיק מהיר לכל צורך.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים נ.ב. שאלה למבינים:ממה שקראתי זה שרק מזמן תגובה של 20ms ומעלה רואים מריחות.. ואילו למסך עצמו יש 16msאז האם ה-2007FP יתאים גם למשחקים מידי פעם כמו Call of Duty 2 וכאלה?זמן התגובה שקראת לגביו (16ms) הוא black-to-blackכשחברה מנסה לשווק מסך כעם זמן תגובה מהיר הם יציינו את זמן ה gray-to-gray אשר נמוך יותר.כפי שנאמר במסכים עם פאנל S-IPS של דל הזמן אפור-אפור הוא 6-8ms.בנימה אישית יותר.. יש לי את ה 2007WFP ולא שמתי לב למריחה אחת מאז שקניתי אותו.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר אוקיי תודה לכולם על התגובות.. רק שאלה אחרונה:הגירסה הרחבה של המסך מתאימה יותר למשחקים וסרטים.. אז למה מתאימה הגירסה הרגילה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.