פורסם 2003 במרץ 322 שנים שלום.יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן.כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ.היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית.ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין.זהו הרקע.השאלה שלי היא כזאת:איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי?ועוד שאלה:איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98?כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית...אשמח לקבל עצה.תודה מראש, Nitro.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אתה יכול לערוך את boot.iniאו להכנס לXPלsystemadvancedstup and recoveryadvanced
פורסם 2003 במרץ 322 שנים כן, כבר ניסיתי למחוק מערכת הפעלה.תמחוק ב- BOOT.INI את השורה שאתה רוצה (של המערכת הפעלה שאתה לא רוצה), ותמחוק את התיקיה של המערכת ב- DELETE.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר תודב רבה, מצאתי. למרות שמוגדר לי לראות קבצים מוסתרים, כנראה לא מוגדר לי בחיפוש גם לחפש בהם. בכל אופן, שיניתי ועכשיו אני מתחיל את המחשב מחדש... אחל לי הצלחה
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר לא טוב, אני עדיין מקבל תפריט בחירה.אני רוצה שזה יהיה אוטומטי, אבל אני גם לא יכול לקבוע Timeout=3 כי ה Default לא ה XP שאני רוצה.ניסיתי לקבוע אותו כ Default, אבל כנראה אני לא מתמצא בתחביר מספיק טוב...מישהו יכול לכתוב כאן את קובץ ה boot.ini שלו?בבקשה רק אלה שיש להם הארד דיסק אחד ומחיצה אחד ורק אקס פי, בלי שום מערכת הפעלה אחרת.תודה רבה,
פורסם 2003 במרץ 322 שנים תעשה את זה :קליק ימני על המחשב שלי> מאפיינים>מתקדם>תיכנס להגדרות של startup & recoveryבחלק העליון תבחר את המערכת הפעלה שאתה רוצה להפעיל ותוריד את הסימון מהשורה התחתונה (time to display... )
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אולי פתרון יותר פשוט לך באקס פי ל run---msconfig ---boot.iniושם תלחץ על check all path והמערכות שאינן קיימות יימחקו מהבוט שלך אם אתה רוצה להוריד את ה98 תצחק אותה לפני זה
פורסם 2003 במרץ 522 שנים אתה יכול לערוך את boot.iniאו להכנס לXPלsystemadvancedstup and recoveryadvancedאתה צריך להגדיר את זה מתוך הXP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.