עבור לתוכן

דרייברים\תוכנה בשביל LG Chocolate - מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים??! (הרבה זמן לא הייתי פה... בעיות במחשב O_0)

בכל מקרה, קבלתי היום את ה-LG המגניב הזה וכבל USB, אבל בלי דיסק של דרייברים. אחרי קצת חיפושים באינרנט עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, אז אני אשמח ללינק או שם של התוכנה. (אל תדאגו, זה לא במקום ה-N :D)

תודה רבה! :xyxthumbs:;)

פורסם

למה להשקיע?

אתה יכול ישר לזרוק אותו לסל מחזור של החדר שלך בלי דרייברים...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחח :lol:

זה דווקא מכשיר ממש נחמד... והחיישני מגע בכלל מגניבים (אחרי יומיים איתו כל פעם שאני לוקח פלאפון אחר אני רק נוגע במקשים ולא מבין למה זה לא עובד... :P)

בכל מקרה, מישהו יודע? ;D

פורסם

bitpim 99% יעבוד לצורך העברת קבצים...

פורסם

רציתי לקחת את הפלאפון הזה ודוקוא שמעתי עלייו חוות דעת לא משהו במיוחד המצלמה \=

אבל אם אתה אומר שהוא טובבב....נחשוב על זה :)

ולמה אתה צריך דרייברים לפלאפון? להתקין מה? אפשר לעשות את זה בכלל??

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהוא טוב, אמרתי שהוא מגניב :)

בתור מכשיר שלא היו לי ממנו דרישות גבוהות בכלל (זה המכשיר השני שלי, יש לי N73 מאורנג'), ובחרתי אותו רק לפי העיצוב הוא דווקא מאוד נוח לתפעול (יותר ממוטורולה לדעתי), אבל הוא עדיין לא קרוב לרמה של הנוקיה.

בקשר לדרייברים, במכשיר יש נגן MP3 ורציתי להעביר צלצול למכשיר (הגיע כבל USB בתוך הקופסא), אבל זה לא מזהה אותו.

התקנתי Bitpim, אבל לא ממש הבנתי מה לעשות שם. יש עצות?

עריכה:

טוב, Bitpim לא עובד. זה אומר שהוא לא מצא פורט לשלוח או משהו.

שוב תודה! :D

פורסם

כנראה לא הגדרת BITPIM כמו שצריך...

כנס למחשב שלי>מאפיינים>מנהל ההתקנים

חפש שם את המכשיר שלך ואז כנס למאפיינים שלו.

בלשונית השנייה אם אני לא טועה כתוב את מספר הCOM שהמכשיר שלך מחובר אליו, תזכור אז המספר הזה.

תלך לBITPIM חפש את SETTINGS אם אני לא טועה זה נמצא בFILE ותגדיר את המכשיר כ other cdma phone ולמטה יש לך אפשרות לבחור COM אזז תבחר לפי מה שהופיע לך במנהל ההתקנים.

זהו זה אמור לזהות, כדי להעביר קבצים, חפש את SHOW FILESYSTEM שנמצא בVIEW או FILE ואז כנס בצד שמאל לFILESYSTEM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים