פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים שלום לכם השאלה: מה ההבדל בין 2 המשחות הרשומות בכותרת? ולמה ac silver 5 יותר יקרה? היא יותר טובה מהחדשה? תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים לפי ה"בדיקות" MX-1 עדיפה, למרות שאני אישית חובב AS5 (יש לי מצבור של זה).MX-1 היא לא ממש משחה, מדובר בחומר קשה יחסית.לי יותר נוח לעבוד עם חומרים רכים (כמו AS5), למרות שיש אנשים שמעדיפים את הקשים.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר לפי מה שהבנתי אצלכם זה עניין של נוחות עבודה,אך ה"ביצועים" של ה mx-1 לפחות במעלה - 2 יותר טובים, לא?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים לפי מה שהבנתי אצלכם זה עניין של נוחות עבודה,אך ה"ביצועים" של ה mx-1 לפחות במעלה - 2 יותר טובים, לא?אני לא ראיתי הבדל, לא לכוון הזה ולא לשום כוון אחר (טוב פעם אחת הMX-1 היתה הפחות טובה, אבל זו כבר אשמתי... שמתי יותר מדי).
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים לפי מה שהבנתי אצלכם זה עניין של נוחות עבודה,אך ה"ביצועים" של ה mx-1 לפחות במעלה - 2 יותר טובים, לא?כן.אין הבדל משמעותי ביניהן.ברמה הזו הכל זניח.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר אוקי תודה רבה לכם! מכיוון שהמערכת תורכב רק פעם אחת וגם מתוכנן oc אז אני אקנה כבר את ה mx-1 תודה עוד הפעם
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אם אני לא טועה יצאה כבר MX-2.אם מתאים לך לחכות שהיא תגיע לארץ, ייתכן והיא מציגה ביצועים טובים יותר.בכל מקרה, תתחדש.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אם אני לא טועה יצאה כבר MX-2. אם מתאים לך לחכות שהיא תגיע לארץ, ייתכן והיא מציגה ביצועים טובים יותר.בכל מקרה, תתחדש.http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=140
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר תודה גם על המידע הזה, אממ אני לא חושב שתוך שלושה ימים זה יגיעה לארץ :\ לכן אני חושב שאני אקנה את ה mx-1 תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.