פורסם 2003 במרץ 322 שנים אני צריך מישהו שיוכל להסביר לי מה אומר כל דבר בביוס שלי ואיך אני יכול לשחק עם זה כדי להמהיר את המחשב שלי כמה שיותר זאת אומרת איך משפיע הratio על עבודת המעבד או על מהירותו ודברים כאלו .לדעת מה אומר שם כל דבר וכשאני מזיז אותו למעלה או למטה מה זה נותן ולמה למשל כשאני מגזים במשהו אז הwindows לא עולהדרך אגב ה bios שלי הוא pheonix awardbios הלוח שלי הוא chaintech zenith 7njs nforce 2והזכרון שלי הוא סטיק אחד של 256Mb corsair 400Mhz 3200 cl2אז אם מישהו מוכן לצאת למשימה ההירואית הזאתתודה רבה!!!
פורסם 2003 במרץ 322 שנים גם אני G7VAXP היום הסתבכתי קצת עם אוברקלוק בסוף הוצאתי את הסוללה מהלוח ועכשיו אני צריך לכוון את הלוח מחדש .עזרה לא תזיק לי
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אני צריך מישהו שיוכל להסביר לי מה אומר כל דבר בביוס שלי ואיך אני יכול לשחק עם זה כדי להמהיר את המחשב שלי כמה שיותר זאת אומרת איך משפיע הratio על עבודת המעבד או על מהירותו ודברים כאלו .לדעת מה אומר שם כל דבר וכשאני מזיז אותו למעלה או למטה מה זה נותן ולמה למשל כשאני מגזים במשהו אז הwindows לא עולהדרך אגב ה bios שלי הוא pheonix awardbios הלוח שלי הוא chaintech zenith 7njs nforce 2והזכרון שלי הוא סטיק אחד של 256Mb corsair 400Mhz 3200 cl2אז אם מישהו מוכן לצאת למשימה ההירואית הזאתתודה רבה!!!עשיתה דייסה בשאלות, תפריד אותם בפסיקים ותמספר אותם
פורסם 2003 במרץ 422 שנים רק מי שיש לו לוח כמו שלך יכול לדעת איך הביוס נראה.תקרא את המדריך באתר, הוא מאד יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.