עבור לתוכן

אחת ולתמיד-האם המשתמש הממוצע זקוק לקירור??

Featured Replies

פורסם

האם המשתמש הממוצע באמת זקוק לקירור נוסף של המארז או של המעבד??

האם זה הכרחי באמת או שזו סתם המצאה?

למשתמש הממוצע לא לאוברקלוקר ?

פורסם

כן, מכיוון שלקירור הסטוק של אינטל יש נטיה להרעיש.

פורסם

השקעה חד פעמית בקירור מעל המינימום הנדרש מאריך חיי רכיבים וגם נותן יציבות טובה יותר למערכת.

לדוגמא, אתה יכול להסתפק בקירור הבסיסי המינימליסטי שיש במארז הממוצע-, שהוא יעבוד איכשהו זמן מסויים, אבל המחשב עלול לעבוד יותר לאט(בגלל הגנה תרמית של המעבד) והמחשב ירעיש בד"כ יותר מאשר מחשב המקורר באמצעים יותר איכותיים.

ולגבי הקירור הסטוק של אינטל, הוא יחסית רועש אבל רועש פחות כשמפעילים בביוס את האופציה SMART FAN או COOL N QUIET(תלוי בלוח)

פורסם
  • מחבר

קירור איכותי למארז או למעבד ?

פורסם

השקעה חד פעמית בקירור מעל המינימום הנדרש מאריך חיי רכיבים וגם נותן יציבות טובה יותר למערכת.

לדוגמא, אתה יכול להסתפק בקירור הבסיסי המינימליסטי שיש במארז הממוצע-, שהוא יעבוד איכשהו זמן מסויים, אבל המחשב עלול לעבוד יותר לאט(בגלל הגנה תרמית של המעבד) והמחשב ירעיש בד"כ יותר מאשר מחשב המקורר באמצעים יותר איכותיים.

ולגבי הקירור הסטוק של אינטל, הוא יחסית רועש אבל רועש פחות כשמפעילים בביוס את האופציה SMART FAN או COOL N QUIET(תלוי בלוח)

בלוח שלי זה נקרא QST = Intel QuaietSystemTechnology.

קירור איכותי למארז או למעבד ?

למעבד, אבל אם אתה חובב שקט, כדאי גם למארז.

פורסם

למעבד ->מומלץ להשקיע בקירור שהוא לא סטוק, לקירור של זלמן יש נטיה לקרר מעולה בשקט להפליא

אבל כמובן שאסור להסתמך אך ורק על זה, כי חובה שתיהיה זרימת אוויר טובה במארז, ובשביל זה, כדאי מארז טוב עם מאווררים טובים שעושים פחות רעש ויותר מעבירים אוויר

פורסם
  • מחבר

יפה כתבת תודה

אז למארז HEC 6A21B

+ספק HEC TRT 400W

מעבד-E6550

יש המלצות למודלים ספציפים של קירור עבור המעבד והמארז בתקציב טוטאל 200 שח או שזה נמוך מדי??

פורסם

נמוך קיצונית.

ה-SUNBEAM TUNIQUE TOWER 120 נחשב לאחד מקירורי האוויר הכי טובים שניתן להשיג בארץ, והוא עולה איזה 350 שקל... תקנו אותי אם אני טועה, וכמובן, איזה מאוורר טוב למארז גם עולה משהו ;)

פורסם
  • מחבר

נמוך לקירור ממוצע?

אני לא אוברקלוקר להזכירך

וראיתי מקרר למעבד פריזר פרו 7 ב100 שח

ומארז ראיתי זלמן 120 ממ ב 50 שח

הם לא יעשו את העבודה??

פורסם

באמת שכחתי שאתה לא אוברקלוקר :silly:

הפריזר יעשה אחלה עבודה למחירו, ואם אני לא טועה גם הזלמן, רק שאני לא מבין כל כך בקירורים למארזים, ולכן קצת קשה לי לענות פה ;)

פורסם

לדעתי המשתמש הממוצע יכול להסתפק בקירור הסטוק שמגיע עם המעבד ,ובקשר לקירור המארז 120 שמכניס אוויר מספיק(לדעתי) .....חחח מומלץ יותר כמובן . :yelclap:

פורסם
  • מחבר

חן חן

האם זה יעשה את העבודה ?

GALACSIA TEACH LGLOO 5073S

למעבד

למארז

THERAMALTAKE ULTRA UV 120 MM FAN -

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים