עבור לתוכן

להתחיל לחסוך???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה...

פורסם

למה לחסוך למע' קירור עד שתחסוך מחיר המעבדים ירד

תחליף מעבד, לך על ברטון 3000+ יכול להיות שזה יותר זול.

פורסם

:nono: גם אני שאלתי כמה המערכת הזאת שווה, והתברר שלא הרבה.

זה שזאת מערכת מים לא אומר שהיא תקרר ותעבוד יותר טוב מקירור אוויר, תאמת, עם כבר חסכת

אז להיטסינק + מאוורר איכותי, או למערכת מים איכותית, לא זאת

פורסם

הממטרות לא ירטיבו את המעבד [ קטע מהגשש החיוור ]

לא מסתדר לי מים עם מחשב מה יקרה כשיש נזילה או תקלה אחרת ואתה לא ליד המחשב .

מה עוד שהתוצאות הקירור אינם מרשימות

אני בעד קירור אוויר

פורסם

SLK 900 מאורר 92 איכותי ושקט ואתה מסודר

אפשר ל הוסיף גם AS3

פורסם

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1510457110.htm

כדאי ??? ועד כמה יעזור לי באוברקלוק???

יש לך XP2000+ לא משנה מה תעשה לא תזכה לראות מספרים בשמיים.... אתה גם ככה קרוב למקסימום שהליבה הזאת מסוגלת לתת ב-0.18.

מקסימום תסחט עוד 200MHZ (אם יהיה לך מזל)

אני הייתי משקיע באיזה 1700+ שלא צריך קירור מדהים כדי להשיג תוצאות טובות בהרבה ממה שתוכל להשיג עם המעבד הנוכחי שלך.

פורסם

אין בארץ SLK900

פורסם
  • מחבר

תסלח לי אבל....

אם תחפש באינטרנט טוב,תמצא אנשים שהגיעו 2.3 גיגה עם ה-2000+.

ואם נגיד שהלוח אם לא ממש טוב ל-oc וגם הזיכרון מגביל.. אז יחד עם מערכת המים אני אגיע לפחות ל1.9 גיגה.

אם mapfisto הגיע ל-2 גיגה ויש לו 1600+ ,(ונכון לוח אם שמתאים וגם זיכרון),אבל המעבד לא מיוצר ב-0.13 ! גם אני בטוח יכול!!!

והמערכת מים שלו מאולתרת...

פורסם

זאת המערכת קירור מים מKSP שדיברו עליה לפחות 2 דיונים

פורסם

תסלח לי אבל....

ואם נגיד שהלוח אם לא ממש טוב ל-oc וגם הזיכרון מגביל.. אז יחד עם מערכת המים אני אגיע לפחות ל1.9 גיגה.

אם mapfisto הגיע ל-2 גיגה ויש לו 1600+ ,(ונכון לוח אם שמתאים וגם זיכרון),אבל המעבד לא מיוצר ב-0.13 ! גם אני בטוח יכול!!!

סלחתי לך אבל....

ביצועי המערכת הזאת יהיו פחות טובים משל קירור אוויר איכותי (AX7, SLK800/600)

במחיר שלה תוכל לקנות מעבד 1700+ 0.13..... זו קניה כ"כ הרבה יותר חכמה...

פורסם

תסלח לי אבל....

וגם אל תשכח שלMAFISTO הייתה מכפלה פתוחה וסטפינג בין הכי טובים ל מעבד XP1600 וזה ידוע שXP1600 היה המל בOC של AMD עד ל TBRED-B 1700 שעכשיו כולם דלוקים אליו.

מניסיון היה לי 2000+ באמת לא תצליח להגיע לOC גבוה אני מכרתי את שלי וקניתי 1700 ועם קירור פשוט של וולקנו 7+ אני מגיע ל 185*11.

פורסם

זה לא קשור אם יש למישהו 1600 או 2100 כל עוד הם מאותו הסטפינג ואותו תהליך היצור (במקרה הזה פלומינו 18. AGOIA) לשניהם אותו הפוטנציאל מבחינת מעבד.

פורסם

כן אבל MAFISTO פתח מכפלה וSHLOOSH לא אז המכפלה הגבוהה של 2000 לא תיתן לו לעלות באס הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים