עבור לתוכן

האם זה טעות במחיר 3125 ש"ח ל PX8800 ULTRA

Featured Replies

פורסם

הדולר חזר ל 4.1 :xyxthumbs:

גם ה 8800GTS 320M יותר זול ממה שהוא היה בשפל הקודם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214

במקרה של ה 8800ULTRA ניראה לי זה מחיר חדש אחרי משלוח חדש (מחיר חדש בחו"ל + ירידה של הדולר).

פורסם

וואו! זאת הדמנות טובה לקנות עכשיו כרטיס מסך

גם ה88GTS 640MB עולה עכשיו פחות: 1982

פורסם

WTF!!!!

אני קונה אותו עוד שבוע כשאני מקבל משכורת!!!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

למרות שיש לי הרגשה חזקה שזה GTS 640..

פורסם

המחיר של ה GTX בארץ הזוי, ב NEWEGG הכי זול עולה 500$

המחיר של ה ULTRA הוא 600$

המחיר של ה GTS 320M הוא 280$

המחיר של GTS הוא 390$

או שזה מבצע מיוחד או שהורידו חלק מהמיסים בארץ במטרה שהמחירים יהיו הגיוניים יותר. לפי החישובים שלי הם במקרה הטוב עושים רווח של 100 שקל על כל כרטיס :nixweiss: לא ניראה לי הגיוני בכלל.

בכל מקרה זה לא רק כרטיסי מסך, גם מצלמות, היום בדקתי וראיתי ש S6500 של פוג'י חזרה ל 1370 שקל אחרי הרבה זמן שהמחיר היה מעל 1400.

פורסם

מישהו מוכן להתקשר לזיגזג ולשאות אותם אם זה לא טעות?

אני מפחד שאני יתקשר וזה יתברר כטעות (אני יודע שאני קצת :screwy:)

פורסם

אל תתקשרו, אם זה לא GTX והזמנתם אז הם חייבים לתת לכם את מה שהזמנתם (ואתם הזמנתם GTX ב 2500 שקל) ;D במצבים כאלה תקנו ורק אז תשאלו :lol: לדתע ילא מדובר פה בטעות אבל בכל מקרה אל תודיעו להם. בפעם האחרונה שעשיתם רעש ממשהו הקפיצו לו את המחיר לפני שהוא הגיע לארץ (Q6600 G0), הפעם תפעלו בצורה חכמה.

נ.ב.

לפי מה שאני זוכר הכרטיסים של POV מגיעים בלי ה HDTV ואז צריך לקנות לבד, לפחות ככה זה היה עם ה GTS 320M. אבל יכול להיות שהוא יגיע עם VIVO (מה שחסר ברוב הכרטיסים).

פורסם

יאללה שה-10 לספטמבר יבוא מהר יותר אני צריך לקבל משכורת!!!!

אבל אין בספק שזה מחיר מעולה לכרטיס הזה והגיוני 2600\4.12 = 630$ שהמחיר בארהב הוא 600 דולר עם רווח לחנות אז פה לוקחים עוד קצת אבל מחיר לפנים!

פורסם

תצפה לנס אם ישאר לך אחד עד לתאריך הזה :P

פורסם

כמה זמן ניראה לך הדולר ישאר מתחת ל 4.2?

אני אישית עדין מחשב לפני 4.2, ככה המחיר בארץ ניראה פחות יקר :lol:

פורסם
תצפה לנס אם ישאר לך אחד עד לתאריך הזה

אל תזרע לי מלח על הפצעים :nono:

דווקה החברה מאוד איכותית קניתי גם מזיגזג את הכרטיס 6600GT של POINT OF VIEW והכרטיס הייה ממש טוב וגם אוברקלוקר מעולה.

אוףףף... לא לקנות את הכרטיס או לפחות להשאיר לי חתיחה! :lol:

פורסם

תקנה את הכרטיס היום ואז המשכורת תכסה את הקניה, אני לא מבין מה זה משנה אם תקנה לפני או אחרי אם מדובר בהבדל של כמה ימים...הדבר היחיד שיקרה זה שיעלה המחיר.

פורסם

אנשים עוד חודשיים יצא הדור הבא...במחיר שאתם מוצאים על סדרה 8 תוכלו לקנות את סדרה 9

ותעשו חושבים :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

כאשר סדרה 9 תכנס לחנויות סדרה 8 תצנח בכמה מאות שקלים...אם אתם נעולים על דגם מסדרה 8 שווה לחכות להוזלה שלו.לחכות 3 חודשים אפשר אני

מניח

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי עד כה הכרטיסי המסך החדשים של NVIDIA הכוונה ל G92 זה אמור בכלל להיות כרטיס בינוני ,שאמור להחליף את 8800GTS .

ולא כמו שחושבים שזה יהיה 9800GTX שהוא :nixweiss: פי 3 מה 8800GTX .

עדיין אין שום הוכחה ל 9800GTX אם יש למישהו מקור רציני שיתן מקור ...כמובן רק לא שמועות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים