עבור לתוכן

מה דעתכם על מכשיר MIO C520?

Featured Replies

פורסם

צריך המלצות על מכשיר GPS/כף היד MIO C520. :)

תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה (למכשיר GPS )

שמעתי שהמכשירים של HP דווקא ממש טובים (באופ נורא מוזר ;D )

עד 2200 ש"ח

פורסם

בארץ לפי מה שראיתי אין מכשיר יעודי של HP בקטע הזה MIO ממש חזקה,בתור אחד שיש לו מכשיר של HP כולל GPS אני מאוד מרוצה ממנו,אממ הבעיה היא שמכשיר כולל אנטת GPS עולה סיבוב ה1500 שקל,אני מדבר על מחשב כף יד,אולם תוכנה עולה עוד 1000

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TXRX5490

זאת אופציה לא רעה יש לי מכשיר כזה רק בלי WIFI,אבל עוד פעם אם אין לך צורך ב כף יד אתה יכול לקנות מכשיר יעודי לGPS בדרך כלל במחיר שלו בא עם תוכנה.

פורסם

כתוב בלינק שנתת שזה עם תוכנה...

כלומר שזה מערכת GPS קומפלט

תקן אותי אם אני טועה

פורסם
  • מחבר

ועוד כמה דברים

יש מכשיר ניווט MIO C520 ויש מחשב כף יד MIO C520.

אז מה ההבדל בין מכשיר ניווט ומחשב כף יד?

והאם במכשיר MIO C520 אפשר להתקין כל תוכנה לפוקט PC או רק תוכנות שמיועדות לMIO?

פורסם

מכשיר יעודי יש לו בדרך כלל רק את התוכנת GPS ,חלקם מציגים MP3 וסרטים,כף יד לעומת זאת,אתה יכול להתקין תוכנות של פוקט,כי זה כמו מחשב רק בקטן,אם יש לך מחשב כף יד לא משנה מאיזה חברה,אתה יכול להתקין כול תוכנה,רק שהיא תתאים למערכת ההפעלה שלך,אישית? אני חושב שווה יותר כף יד.

פורסם

שניהם זה ניווט,מכשירי כף יד של החברה זה P300,500 והדגמים החדשים 350,550 כול מכשיר באחר עם תחילת האות C זה ניווט.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

ואיזה מכשיר יותר טוב? 520 או 550?

פורסם

נ520 מציג צג 4.3 לעומת מחשבי כף יד שיש להם 3.5,אבל אתה צריך להבין ה520 זה מכשיר לניווט,שיש לו MP3,וזהו כעיקרון גולת הכותרת זה המסך,כף יד אתה יכול לעשות איתו יותר דברים,יש אתה יכול לגלוש,יש לך אופציה למשחקים,תוכנות,יש לך בו וורד,זה ממש כמו מחשב הרבה יותר פרקטי,לכן אתה צריך לשאול את עצמך,האם מסך 4.3 כול כך חשוב לך?

או שאתה יכול לקנות את C250 ב 1830 שקל רק עם מסך 3.5,ותאמין לי אין שום בעיה במסך כזה,או כאמור מחשב כמו שהראיתי לך בלינק.

פורסם

זה לא,בדקתי אפילו באתר החברה,זה לא מחשב כף יד,זה אתר מכירות והם לא תמיד מדייקים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד לי מהם מכשירים חדישים של MIO שהם מחשבי כף יד?

פורסם

בארץ זה P350,P550

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים