עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף -מחשב חדש q6600

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט:

q6600

Gigabyte GA-965P-DS3

leadtek 8800gts 640mb

Kingston ddr2-800 2gb

corsair 520 hx

עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם

super pi 21.3

3dmark06 9764

משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!!

אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה.

עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה?

תודה רבה לעוזרים.

עריכה:

פתחתי פה גם נושא כי בפורום תמיכה טכנית אין שום תגובה ובקושי פעילות אז אפשר למחוק שם.

פורסם

בביוס המעבד מוגדר כמו שצריך ?

הFSB והמכפלה ?

פורסם

אני יודע לענות לך רק בקשר לCPUZ. זה מופיע לך כ1600 מכיוון שמופעלת אופציה שנקראת EIST או משהו כזה והתפקיד שלה בעצם זה להוריד את הבאס של המעבד בזמן מנוחה כדי לחסוך בחשמל. אל דאגה ברגע שהוא צריך להתאמץ, התדר של המעבד יחוזר ל2.4.

פורסם
  • מחבר

וואלה אתה צודק אחי עכשיו הרצתי super pi והפעלתי את cpu-z איך שהתחיל לחשב התדר קפץ ל2400 ושהסתיים החישוב התדר חזר ל1600.

אבל יותר חשוב לי אם זה נורמאלי שמגרירה של חלון מצד לצד במהירות או דיפדוף באינטרנט במהירות לאורך הדף(לאלה שלא הבינו על מה אני מדבר אני מתכוון שכאילו אני יעלה וירד כמה פעמים בדף אינטרנט עם הגלגלת בעכבר) יקח כ-25 אחוז מהמעבד ??אחרי הכול זהq6600 וקצת מוזר שפעולה פשוטה כזאת בלי שום דבר שפועל ברקע יקח רבע מכוח העיבוד.

פורסם
דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחת דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284980.0

נראה לך הגיוני לפתוח דיון נוסף בניגוד לחוקים כי לא קיבלת תשובה תוך שעה?

דחוף? אף אחד לא ימות אם תקבל תשובה תוך יום. קצת פרופורציות אנשים.

idan-cohen,

אתה מקבל אזהרה ראשונה על דאבל פוסטינג.

קרא בבקשה את חוקי הפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים