פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים שלום חבריםקיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט:q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mbKingston ddr2-800 2gbcorsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.33dmark06 9764משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה.עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה?תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים תשנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום התוצאות שלך נראות טובות (יש ת'רד מרוכז ל3DEMARK בפורום תצוגה ות'רד מרוכז לSUPER PI בפורום אוברקלוקינג) המהירות בCPU-Z יורדת בגלל הEIST (חיפוש בפורום גם לא מזיק )
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אהה הבנתי תודה אחי ...בקשר לeist נכנסתי לביוס ויש אפשרות לבטל את זה כדאי?ובקשר שאלה השניה:משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים קודם כל, אין שום סיבה לפתוח 2 ת'רדים באותו נושאדבר שני, כנראה שהגיע הזמן לקרוא את החוקים (וכמו שראית, כשעוברים על החוקים מקבלים אזהרות ובסופו של דבר הרחקה מהפורום)כמו כן, הכותרת שלך עדיין לא חוקיתבנוסף, הפניתי אותך ל2 ת'רדים בפורום שנים בתוצאות 3DMARK וSUPER PI שם תוכל להשוות תוצאותאי לכך ובהתאם לזאתננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.