עבור לתוכן

בעיה ב-NOD32

Featured Replies

פורסם

עשיתי סריקה במצב בטוח עם NOD32, ובסריקה היו מלא קבצים שהוא לא סרק, היה רשום "error opening". וכן אני יודע שזה נורמלי, ושיש קבצים שאין לו גישה אליהם. אבל זה היה ממש מלא קבצים הפעם, משהו כמו 200 נראה לי, בעיקר הרבה קבצים מתיקיית Application Data וכמה מ-temporary internet files. זה היה כל כך הרבה שזה לא נראה לי בסדר, חצי סריקה הוא רק העביר את הרשימה הכחולה הזו....

פורסם

תנסה לסגור כמה שיותר תוכנות לפני שאתה מבצע את הסריקה.

פורסם
  • מחבר

אחי סגרתי את כל מה שאפשר לסגור, וזה עוד במצב בטוח אז יש ממש קצת תהליכים שעובדים. אני לא יודע למה כל כך הרבה קבצים חסומים....

פורסם

שמע, אני לא חושב שזה בעיה.

אצלי יש איזה 100 נעולים, גם, ב APPLICATION DATA, כמו סקייפ, אופיס... שנמצאים ב APPLICATION DATA...

נראה לי אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אבל למה הם נעולים, אם התוכנית סגורה אז מי כבר משתמש בהם?

וככה זה גם בכל אנטי וירוס?

פורסם

המממ... אולי זה ב EXLUDE LIST?.... באמת שאלה מעניינית

מחיפוש בכמה פורומים, רוב התשובות שם הם:

Hello . You have no problems . this is normal . Files which are in BLUE are locked because :

They are either Windows files ,files in the system folder , files for your user accounts , other user files which are made private , password-protected ...or ..etc) . No problem about them . Files in RED are threats .

Locked Files are password protected or Windows System Swap Files, it is unlikely for such a file to be infected, however the possibility still remains.

פורסם
  • מחבר

כן גם אני מצאתי תשובות כאלה. אבל בכל זאת, זה נראה שמרוב קבצים חסומים הסריקה כבר לא יעילה. כי מה הבעיה כבר להכניס בהם איזה תוכנה זדונית? אני בעצמי יכול לערוך ולמחוק חלק מהקבצים האלה אז למה שמישהו אחר לא יוכל....

בכל אופן, השאלה היא באמת אם כל תוכנות האנטי וירוס לא יכולות לגשת לכל הקבצים האלה, או שיש כאלו שכן יכולות לסרוק חלק מהקבצים האלה?

פורסם

שמע, אם ה AMON שלך פועל, למה בכלל אתה עושה סריקה ידנית?

המחשב שלך סורק אוטומטית כל קובץ שנוצר/נםתח. אין כמעט סיכוי שתמצא וירוס בסריקה ידנית, כי אם ה AMON פועל, הוירוס לא יוכל להיווצר על המערכת שלך. מבין?

פורסם
  • מחבר

כן כן, אבל היה זמן שגלשתי באינטרנט כשהוא לא פעל. וחוץ מזה המחשב שלי התחיל להתנהג מוזר אז פשוט עשיתי סריקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים