פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אני רוצה לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו, ואני לא מבין איך עד עכשיו לא ידעתי שזה אפשרי.במקום לעשות על קובץ או תיקיה לחצן ימני ולבחור מאפיינים, אפשר ללחוץ על ALT ולעשות לחיצה כפולה עליו עם העכבר.יאאאווו זה כלכך מצויין!
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים בשביל מה יש פורום? בשביל שנשתף את הידע שלנו בעזרתו...אולי לא חידשת לחלק, אבל לחלק כן חידשת.. תודה!
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אגב, מישהו מכיר עוד קיצורים בסגנון הזה?אני לא מתכוון לשטויות כמו WINKEY + F, R ודברים כאלה. אלה משהו ממש בסגנון של ALT + DOUBLE CLICK הזה..
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר לאאבל אני תמיד עשיתי את זה עם ALT + ENTERאז איך בדיוק חידשתי לך? אם זה עובד עם אנטר מן הסתם זה יעבוד עם DOUBLE CLICK, זו אותה פעולה שאתה מצבע על קבצים.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים תודה רבה, לא הכרתי.גם אני תמיד עשיתי את זה עם Alt+Enter ונראה לי שעכשיו אני אעשה את זה בדרך שלך.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים נו גם אני עושה עם אנטר..זה לא משנה, אנטר = דאבל קליק.זה כמו ללחוץ על רווח כשכפתור מוסמן במקום ללחוץ עליו.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אז איך בדיוק חידשתי לך? אם זה עובד עם אנטר מן הסתם זה יעבוד עם DOUBLE CLICK, זו אותה פעולה שאתה מצבע על קבצים. נכון... אני גם יודע שטונה עם לימון זה טעים אבל כשחברה שלי טחנה את שניהם ביחד הייתי המום מהטעם... יש מבין?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר נכון... אני גם יודע שטונה עם לימון זה טעים אבל כשחברה שלי טחנה את שניהם ביחד הייתי המום מהטעם... יש מבין? סבבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.