עבור לתוכן

אחרי שה-HUSH לא עושה סימנים שהוא מגיע...

Featured Replies

פורסם

ללא קשר לתקציב, איזה מהמארזים עדיף: TT Armor-Jr או GB Poseidon ??

המפרט כולל E6750, זיכרון 2 גי'גה, 2 הארד-דיסקים, DS3 ו-8600GT.

פורסם

לא מכיר את ה-ARMOR אבל ה-POSEIDON מארז פשוט מאוד (יש לי שניים כאלה). יש לי מפרט זהה לגמרי ב-POSIDON וב-P180 ( ::)) וה-POSIDON רועש בהרבה, בעיקר בגלל ה-HDD שכל SEEK "מועבר" ומורגש על המארז עצמו ולכן גם בשמיעה.

במחיר של ה-HUSH יש את ה-COOLERMASTER 532 המעולה והשקט - רק כדאי להזדכות על הספק שלו.

פורסם

אחי לך על TT Armor-Jr הכי טוב..

פורסם

ה-Armor Jr מעולה ונראה ומרגיש איכותי בהרבה ממארזים אחרים שעולים הרבה יותר ממני אפילו.

התרשמתי ממנו בהחלט לטובה,וזה אחרי שהסופרנו וה-Sviking שלי היו לי בראש כשראיתי אותו בפעם האחרונה,ובהחלט אפשר היה לחשוב שאין לו שום קשר לאותה החברה שייצרה את השניים שציינתי.

הוא עולה כ-540 ש"ח אם אני זוכר נכון ואם אוהבים את העיצוב ( אני לא אהבתי ) אז הוא נהדר

אחי יש מצב שהיום מגיע המארזים

אחי יש מצב שאתה מסביר ת'צמך כדי שמישהו יבין?

פורסם
  • מחבר

ה-Armor Jr מעולה ונראה ומרגיש איכותי בהרבה ממארזים אחרים שעולים הרבה יותר ממני אפילו.

התרשמתי ממנו בהחלט לטובה,וזה אחרי שהסופרנו וה-Sviking שלי היו לי בראש כשראיתי אותו בפעם האחרונה,ובהחלט אפשר היה לחשוב שאין לו שום קשר לאותה החברה שייצרה את השניים שציינתי.

הוא עולה כ-540 ש"ח אם אני זוכר נכון ואם אוהבים את העיצוב ( אני לא אהבתי ) אז הוא נהדר

אחלה, תודה. הוא וה-HUSH עולים בערך אותו דבר ב-סקיי פי סי.

מאחר ו-HUSH הוא מארז שקט השאלה הנשאלת היא איך ה-Armor Jr מבחינת רעש?

פורסם

כמה פעמים אני צריך להגיד את זה חבר'ה? ה-Hush לא זמין ולא יהיה זמין בחודש הקרוב לפחות! אם משהו ישתנה אני אשמח להודיע לכם!

פורסם
  • מחבר

כמה פעמים אני צריך להגיד את זה חבר'ה? ה-Hush לא זמין ולא יהיה זמין בחודש הקרוב לפחות! אם משהו ישתנה אני אשמח להודיע לכם!

אבל זה לא מה ששאלתי.

שאלתי, בהשוואה ל-HUSH, איך ה-Armor Jr מבחינת רעש? רועש? שקט? מומלץ להחליף מאוררים??

פורסם

אל תינעל על ה-TT.

קרא ביקורות לדוגמה על ה-532 המצויין (והזול).

http://tinyurl.com/yokhzu

פורסם

אבל זה לא מה ששאלתי.

שאלתי, בהשוואה ל-HUSH, איך ה-Armor Jr מבחינת רעש? רועש? שקט? מומלץ להחליף מאוררים??

אמור להיות הרבה יותר שקט מה-TT...אבל אני לא יכול לך בדיוק כי מן הסתם לא התנסתי איתו כי הוא לא הגיע לארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים