עבור לתוכן

האם כדאי לקנות LCD 42 לסלון?

Featured Replies

פורסם

נכון

• תגובות 54
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה?

כי היום מוכרים LCD בשופרסל דיל

פורסם

היום מוכרים בכל מקום גם DVD ב 100 שקל אז מה?

אתה רוצה לקנות זבל תקנה בשופרסל.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שבשופרסל זה זבל..

אבל במקומות שמוכרים מוצרי חשמל אני לא מבין למה לא לקנות מהן?

כמעט כול מי שקונה קונה ממקומות כאלה!

פורסם

לדעתי אין שום בעיה לקנות ממקומות כמו כמו מחסני חשמל, אופיס דיפו, שקם אלקטריק וכו'

המחיר כדאי? תקנה!

בכל מקרה אחריות היא של היבואן וזהה אצל כולם

פורסם

אם אתה יודע בדיוק איזה טלוויזיה אתה רוצה אז תעשה סקר שוק ותקנה איפה שהכי זול ונוח לך.

אבל אם אתה הולך להתעניין ולהתייעץ אלה לא המקומות שכדאי לך ללכת אליהם.

האם דעתי הובנה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

אני עדיין לא הבנתי את דעתך אבל בנוגע ל 42LC2RR - LG ?

מה אתה אומר כדאי לקנות?

יש בה גם הארד דיסק המאפשר הקלטה של עד 20 שעות!

כמו "יס מקס" רק שזה בלי לשלם על הממיר שלהם!

פורסם

דעתי היא שיש טובות יותר אבל אם זה התקציב שלך ואתה מתלהב מהדיסק המובנה לך תראה אותה ותשווה למסכים אחרים וההחלטה תהיה יותר קלה.\

שלב השאלות הסתיים מבחינתך אני חושב והיגיע הזמן לכתת רגליים בין החנויות.

פורסם

אישית לסלון 42 אינץ אם אתה לא רואה HD מהמחשב או די וי די אלא רק "יס"\"הוט" אז לך על פלזמה

הסמסונג PS42Q91H מדהימה ממש גם לטלוויזיה בארץ יס\הוט וגם לשידורי HD מהמחשב או אם יש לך ps3/xbox360

והמחיר שלה מצוין לעומת פלזמות באיכות שלה של פיוניר או פנסוניק.

אם אתה מתעקש על LCD אז אני יכול רק להגיד שראיתי את הסמסונג LA40R81B מחוברת למחשב והרצנו סרטים ב 720p x264 mkv וראו מדהים. לגבי טלוויזיה רגילה אני לא יודע בדגם הזה.

פורסם

אחי קודם כל אתה צריך לדעת את מרחק הצפייה שלך מהספה לטוויזיה אחר כך לבדוק ולהתאים כמה אינץ יתאים לגודל הסלון שלך בקשר ל-1080! זה לא אקטואלי לפי מה שאתה מחפש כיוון שאין סרטים באיכות הזו ועים יש אז במועט וגם מחשיר שישדר לך בתדר הזה יעלה לך יותר מהטלוויזיה שמע אני היתי מציע שתבדוק כיוון שבטלוזיות פלזמה ו-LCD כמה שאתה יותר רחוק תיראה יותר טוב וכה שיותר קרוב יותר גרוע וקח בחשבון שבLCD קמה שהיא קטנה יותר יראו טוב יותר כיוון שהפיקסלים יותר מצומצמים וחדים ועים אתה רוצה המלצה על חברה הייתי מציע לך HAIER ועם אתה רוצה משהוא ברמה לך על SONY BRAVIA למרות שלא היתרשמתי מימנה אבל פה זה כבר החלטה שלך :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מה אתה מבלבל במוח?? כל סרט שיוצא היום ובשנה (אולי שנתיים שלוש) האחרונה בעל רזולוציה של 1080p. ויש גם סרטים שעברו UPSCALE ל 1080P. ומה קשור תדר???

טוב שחוזרים לב"ס... נראה שאתה לא משהו ב"עברית".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים