פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים הרגע גיליתי שיש לי שעורה (היא בתוך העפעף ולא נראית לעין )אבל אני מרגיש אותהמה עושים???? ??? :s05: ??? :s05:היה לכם פעם בבקשה שתפו אותי בעצותייכם\נסיונותייכם
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אתה מתכוון לזה שהעין מתנפחת ? או שסתם משהו נתקע לך בעין ? זה עכשיו מתחיל להתנפח לא נתקע כלום
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים א. שים קומפרסים (צמר גפן עם מים חמים או אפילו תה חם).ב. לך לרופא עיניים.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מניסיון של פעמיים שעורה בעין : תעשה תה שים בקערה או כוס , חכה שיתקרר קצת , ושים עם צמר גפן על העין . בדוק ומנוסה. חחחחח פעם אחת לכלבה שלי התנפחה העין , חשדתי שזה שעורה , שמתי לה תה על העין עם צמר גפן ועבר לה לגמרי
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר היא גודלת!! היא גודלת!!!!! אני רץ לרופא :'( :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אתה היפוכונדר!! אתה היפוכונדר!!!!! רוץ לפסיכולוג :'( :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אתה היפוכונדר!! אתה היפוכונדר!!!!! רוץ לפסיכולוג :'( :errrr: :errrr: :errrr: ממש לא אידיוט הלוואי מחר תקבל שעורה בעפעף ואז אני אקרא לך היפוכונדר פעם אחרונה שהייתי אצל הרופא זה היה בחורף שעבר. להזכירך:
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים למה לעזאזל אתה יורד עליי? אני עשיתי לך משהו רע? סתם לקחתי את מה שכתבת והפכתי אותו כך שתבין כמה שאתה נכנס לפאניקה סתם...אני יודע מה זו שעורה - חוויתי את זה מספר פעמים(רב) בחיי.פשוט שים קומפרסים של תה קר וחכה קצת זמן, זה יכול לעבור תוך יום ויכול לעבור תוך שלושה ימים - אבל זה עובר.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים התה לא אמור להיות קר יש לי רגישות די גהוה בעניים ומאבק אם מתחילות לגרד אז אני שם תה שוכב אם זה 5 10 דקות וזה עובר אבל התה אמור להיות קצת חם ולא רותח
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר הרופא נתן סינטומיצין חברה שלי לא רוצה להתקרב אליי כי היא מפחדת להדבק :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.