פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני רוצה למרוח מחדש לפני האוברקלוק משחה טרמית שהגיע לי עם הקירור ללוח אם .איך אנ מפרק את הביג טייפון מהלוח אם!?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מה הבעיה?יש לך 4 ברגים תוציא אותם אחרי זה תוריד את החתיכת המתכת שמחזקת אותו ללוח אם ואז לאט לאט תוציא את הקירור....
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אם אני רוצה למרווח שוב משחה טרמית?או להחליף מעבדחובה לפרק את הביג טטייפון.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אם לא ניסית את זה אף פעם כדאי להעזר בחבר או מישהו שיודע... איזה סוקט יש לך?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מה אתה עושה מזה מדע טילים? בסך הכל לפרק ארבעה ברגים, לנקות את המשחה הישנה, למרוח חדשה ולהרכיב בחזרה את ה-BT. לא מסובך.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים שמע, אם זה סוקט 775רוב האנשים פשוט לא מסתדרים עם להרכיב אותו חזרה...ואז הוא ייצטרך לפנות לטכנאי כשסביר להניח שהמשחה שיש לו שם מספיק טובה בשביל האוברקלוק...אני פשוט רואה קדימה. אם אתה מעוניין בעזרה דרך הפורום בכיף, לעומת זאת אני ממליץ שיהיה איתך מישהו שיודע מה לעשות!
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים לא מסובך למי שיודע.הדבר תלוי גם בסוקט שלו, אך רוב הסיכויים הם שהוא יצטרך גם לפרק את הלוח, משום שהביג טייפון בהרבה מקרים לא נכנס בקלות ללא פירוק הלוח, גם אם אין פלטה אחורית.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר סוקט 939פירקתי את המאוורר, ואת ה4 ברגים שלמעלה, וזה לא יודע הצינורות האלה .
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים לאאאאאאאאאאאפירקת את המאוור מההיטסינק...לא היית אמור, הם יכולים גם לצאת ביחד...זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו...יש מעיין מוט כזה שצריך להרים בשני הצדדים...עם מעיין קליפס שצריך למשוך...אתה רואה אותם?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר לא אחי אני רואה רק צינירות זהובים.חבר אמר לי להזהר שלא ישפך החומר מתוך הצינורות.בכל מקרה אני לא רואה שום ידית.רק ברגים
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר להיזהר שישפך החומר מהצינורות? עזוב לא משנה מה הוא אמר. בכל מקרה אני לא רואה שום מוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.