פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים המערכת שלי בצד ימיןאני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחהכלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק.אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים המערכת שלי בצד ימיןאני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחהכלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86אתה לא יכול לעשות את זה דרך תוכנה. חפש Vdroop mod ללוח שלך בגוגל.אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?בפעם ה... קרא את המדריכים. הכל שם. OC עושים דרך הביוס.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים זה לDS3R, אבל אמור להיות דומה. http://sg.vr-zone.com/index.php?i=4966&s=10 זה (מן הסתם), מבטל לך את האחריות. קח בחשבון שאם תסמן במקום לא נכון זה עלול לעלות לך בלוח..
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים המוד שהבאת לו הוא למניעת VDROOP (נפילות מתח)...אם הוא רוצה לשמור על מתח אחיד שיבטל את הEIST של המעבד....המתח ישתנה עדיין אך ב"כמות/קצב" קטן יותר..
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אחרי שאני ישנה את ה הEIST צריך לשנות גם מטחים או שזה אוטומטי?ולא ההבנתי כלום מהתמונהאני חשבתי זה איזשהו הגדרה בביוס זה הכול
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים המוד שהבאת לו הוא למניעת VDROOP (נפילות מתח)...אם הוא רוצה לשמור על מתח אחיד שיבטל את הEIST של המעבד....המתח ישתנה עדיין אך ב"כמות/קצב" קטן יותר..צודק, עכשיו אני רואה שהוא בלבל פה שני דברים שונים(מהירות מעבד ומתח). אם אתה רוצה שהמעבד יעבוד על 1.8, אז כן, תבטל EIST או SpeedStep בלוח. בכל מקרה, אין שום קשר למתח, ככה שאין לך מה להתעסק עם זה. (מן הסתם, המעבד צריך יותר מתח כדי לעבוד כשהEIST מבוטל והמעבד רץ בתדר המקורי שלו, אבל זה נעשה אוטומטית, אז אין מה להתעסק).
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים נראה לי שאתה צריך לבטל את EIST...גם בביוס, כדי שהמכפלה תשאר וגם המהירות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.