עבור לתוכן

חברה לפני שאתם קונים מחשב כדאי שתבררו טוב טוב מי היבואן!!!!

Featured Replies

פורסם

אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי.

אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צעקות אם המנכ"ל הם קבלו את הלוח היבואן שאני מדבר עליו הוא Cd-LOG

הוא נימצא בנתניה.

אם משהוא פה ניפגע באותה צורה הוא מוזמן לכתוב, ראו הוזהרתם.

פורסם

לא יודע איך האשכול הזה כל כך קשור לפה, אבל אתה אמור לקבל אחריות? לא קיבלת.

תילך, תיצעק על מי שצריך ,תעשה לאחרים, תבריח להם מצידי לקוחות מהחנות תעשה להם כאבי ראש עד שתשיג את מה שאתה רוצה.

וואלה מצחיקים, גם מקבלים מאיתנו הלקוחות כספים וגם רוצים לעשות מה שרוצים.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון רשמתי את זה שאנשים ידעו מאיפה הם קונים את המחשב שלהם, שלא יקנו מהם כי אחרת הם לא יקבלו אחריות, אני מחקה עוד יום יומיים לתשובה מהספק שקניתי ממנו את המחשב מה נסגר אם הלוח ,נקווה לטוב אגב למה הנושא הזה לא קשור לפה זה לא ציוד הקפי

פורסם

אני עבדתי עם CD-LOG, הם דווקא מעולים.

פורסם
  • מחבר

אז מה אם הם מעולים ,היה לך חלק שלהם שהתקלק והם החליפו לך בלי בעיות, אני כבר חודשיים בלי הלוח שלי, דבר שלוקח שבעיים לקח חודשיים ,אולי אתה תספר לנו אם עבדת שם אם אכן נתתם אחריות, מה זה משנה אם הלוח מלוכלך באבק אין חלק שרוף ולא שבור

פורסם

אז מה אם הם מעולים ,היה לך חלק שלהם שהתקלק והם החליפו לך בלי בעיות, אני כבר חודשיים בלי הלוח שלי, דבר שלוקח שבעיים לקח חודשיים ,אולי אתה תספר לנו אם עבדת שם אם אכן נתתם אחריות, מה זה משנה אם הלוח מלוכלך באבק אין חלק שרוף ולא שבור

לא היתה שום בעיה עם האחריות של CD-LOG, זה מה שהפך אותם למעולים.

ו"אבק" זה תירוץ מלוכלך (סטגדיש...). :P

עריכה:

עבדתי עם CD-LOG, לא בCD-LOG.

אני הלקוח, וקיבלתי אחלה שירות.

החיסרון היחיד הוא המחיר, וגם זה לא כללי.

פורסם
  • מחבר

ממש מוזר יכול להיות שבעל החנות מוליך אותי סחור סחור הוא והסיפורים שלו ,קשה לי להאמין שהוא משקר עלי הוא מפורסם באתר של זאפ ,הוא יודע מה זה אומר לגביו אני לא יודע למה הם עשו בעיות, מחר או מחרתיים אני ידע מה הם עשו ,נקווה לטוב.

פורסם

זה יותר קשור לפורום כללי ולא לכאן, כי כאן הדיונים סביב מוצרי ציוד הקפי.

בכל מקרה, אל תוותר ואל תרפה לו לרגע אם צריך תעשה לו את המוות עד שתקבל את מה שמגיע לך. הוא זה שצריך להיות מודאג לא אתה.

ככה זה עובד כאן לצערי, לא מעט בתי-עסק מחליטים לעשוק את הלקוחות התמימים שלא מבינים בחומרה שהם קונים.

פורסם

מה לכל הרוחות הקשר לציוד היקפי? הועבר.

פורסם

משעשע שבדיוק הם ניהיו מפיץ של AMD....

פורסם

בגלל זה צריך לקנות בחנויות אמינות שיודעים שלא יעשו בעיות שם

פורסם

וואלה באמת? :screwy:

ניראה לי שהוא בא לחנות ואמר לעצמו "או הינה אלו לא אמינו והם יעשו בעיות, בוא ניקנה."

מאיפה הוא ידע שהם יעשו לו בעיות? :kopfpatsch:

פורסם

לסיכום, יותר הגיוני שזו אשמת החנות ולא אשמת היבואן.

פורסם

גם אני נתקלתי ב"בעיות" ב-CDLog עם כרטיס Leadtek 7800gt extreme:

הוא היה נותן ארטיפקטים במשחקים מסויימים, רק שהם סרבו להאמין\להבין. המוכרת קישרה אותי איתם והתחלנו להתווכח ב-Email.

הם ניסו להפיל את זה עלי - התקנת דריבר \ בעיות של משחקים וכו'... בבדיקות הם לא ראו שום בעייה. בסוף שלחתי להם סרטון שצילמתי עם FRAPS ממשחק עם ארטיפקטים והייתי צריך ממש להסביר להם מה זה ולמה זה קורה. מאחר ואיתי אי אפשר להתווכח בעניינים כאילו :) הם "נאלצו" להחליף לי את הכרטיס מסך, ואפילו קיבלתי דגם חדש יותר עם קירור משופר. מה שהכי מצחיק זה שהכרטיס שנתתי להם היה פגום פיזית (בטעות שברתי\נפל איזה רכיב ממש קטן) אבל הם אפילו לא שמו לב. ד"א, הארטיפקטים היו גם לפני שהרכיב נפל, והכרטיס עבד "כרגיל" גם לאחר המקרה המצער :)

שורה תחתונה, לא היה פשוט לממש אצלהם את האחריות, אבל בסופו של דבר יצאתי מורווח :smile1:

פורסם

SyndromE - אתה הישראלי המכוער בשיאו, בגלל אנשים כמוך לקוחות ישרים מקבלים שירות של "קפדהו וחשדהו". לפותח הת'רד - היכן קנית את הלוח אם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים