עבור לתוכן

רשת USB

Featured Replies

פורסם

1.יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בכרטיסי רשת ואני מעוניין להוסיף מחשב שלישי האם זה אפשרי עם הUSB

2. האם צריך תוכנה מיוחדת לרשת USB

3. איזה הגדרות מיוחדות צריך לעשות או שזה פשוט כמו בכ.רשת

פורסם
  • מחבר

הלו, יש מישהו בבית?

אה...

או...

אה...

פה זה משפחת קרקר?

פורסם

אהם,

לא ניסיתי אבל עקרונית המחשבים שמחוברים ב USB "יראו" אחד את השני וכמובן שאר הרשת תפעל כרגיל אבל הם לא ידברו ביניהם, כלומר המחשב שמחובר ב USB לא "יראה" את שאר המחשבים חוץ מזה שהוא מחובר אליו וההיפך.

בגדול בשביל זה אתה צריך Bridge.

לדעתי Win2000/XP יכולים לעשות ברידג' בתוכנה אם חיבור ה USB "מתנהג" כמו חיבור רשת רגיל, אבל אל תסמוך על זה.

תצתרך לנסות את זה.

או לחכות שאני אבדוק את זה ;) .

:hat: סי'יו.

פורסם
  • מחבר

אין לי כ"כ כסף לניסווים כאלה,אז כנראה שאני אקנה HUB ויעשה הכל ברשת קובנציונלית...

פורסם

קנה HUB-SWICH

הכי טוב :)

דרך אגב TheWizard

בדקתי היום את הכרטיס רשת שלי ...הנצילות שלו היא 50 אחוז!

העתקתי בכוונה 1 גיגה ממחשב אחר ברשת...והXP הראה לי שהנצילות היא 50 אחוז (בממוצע...היה קטע שהוא ירד אפילו ל 20 אחוז)

נראה הגיוני?

יש לי גם בעיה מוזרה בחיבור אינטרנט....כתבתי פה בהודעה קודמת שלי...

פורסם

דרך אגב TheWizard

בדקתי היום את הכרטיס רשת שלי ...הנצילות שלו היא 50 אחוז!

העתקתי בכוונה 1 גיגה ממחשב אחר ברשת...והXP הראה לי שהנצילות היא 50 אחוז (בממוצע...היה קטע שהוא ירד אפילו ל 20 אחוז)

נראה הגיוני?

הגיוני מאוד.

יש המון "צוורי בקבוק", אחד מהבולטים הוא ההרדיסק - אם אתה רוצה לבחון באמת תעשה כונן וירטואלי (כלומר בזיכרון) בשניהם ותעתיק משהו.

דבר שני, תשים לב שבקבלה ה CPU usage שלך יהיה על 100% (ולא, אל תגיד לי שהוא לא כי עוד לא עשית את ההעתקה מהזיכרון).

משום מה תמיד במחשב המקבל השימוש במעבד הוא גבוה (בשים לב, לא ב"חיים האמתיים" כי אתה לא יכול לקבל בשיא המהירות אפילו מהרדיסק ובטח שלא מהנט). בכרטיסים הפשוטים (כמו שלי למשל, כל ארבעתם) העניין הזה יותר מגביל כי הוא מגיע ל 100% דיי מהר ובכך מגביל את הקצב (שוב, בבחינות ה"תיאורטיות" האלה, כי בחיים הוא לא יכול לנצל כל כל הפס).

מקווה שזה מסביר את זה :hat:

נ.ב. לא ראיתי מה עוד שאלת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים