עבור לתוכן

שאלה בנוגע לטמפ' כ.מסך GF8800

Featured Replies

פורסם

טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו

פורסם

תוריד Everest ותגיד מה הטמפ של הGPU...

אפשרות אחרת היא שהדרייבר לא תקין...

פורסם
  • מחבר

מעבד והארד דיסק סביב ה41

וכ.מסך סביב ה62

פורסם

שנה את הכותרת בדחיפות בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

IVORY? :kopfpatsch:

עשית טעות מרההה שקנית משם...

היה לי כרטיס NX6600GT שלהם שפעם אחת התחיל לעשות בעיות בדיוק כמו שאמרת, אבל רק במשחקים, תיקנו לי אותו ועכשיו זה קרה לי עוד פעם רק שזה היה עוד יותר גרוע, אז בסוף החליפו אותו...

וחבר שלי קנה אתמול (!!) מחשב משם, וכבר מהרגע שהוא הדליק אותו יש בחדר ריח של קצת שרוף כזה כמו שהיה לי במחשב לפני שפתחתי אותו וראיתי שהספק שלי חצי הרוס... בטח אצלו זה כבר ככה והמחשב יחיהרס לו עוד שבוע מינוס... כי זה ספקים ג'נריים שם EZ-COOL!

ויכול להיות שהם גם מכרו לך חלקים משומשים...

ובקשר לטמפרטורה, ה-8800GTS שלי במנוחה על 65-67, אז שלך מצויין. זאת פשוט בעיה בכרטיס, שילכו ויחליפו אותו (יש שם סיכוי קטן שהספק לא מספיק או שהכרטיס מסך לא מחובר למתח של הספק בנוסף...).

פורסם
  • מחבר

עכשיו הכרטיס מסך עובד אז זה לא יכול להיות בעיה בספק נכון? או שאולי לא ?

אגב הספק הוא אכן EZ-COOL 500 TRUE

פורסם

הספק לפי דעתי בסדר (בינתיים :smile1:), זה לפי דעתי בעיה בכרטיס מסך. תביא אותו אליהם (או שתביא את כל המחשב כי יש עליו אחריות) ושהם ינסו לסדר אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים וגם לאלה שלא ממש עוזרים :silly:

ואגב אני מחר הולך אליהם

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

גם אני קניתי מהם בנתיים אין לי בעיות.. :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים