עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ווינדוס אחד על שתי מחיצות

Featured Replies

פורסם

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER.

ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP.

עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הוא פשוט החליט שהפעם זה יהיה C.. שיהיה), ולמחיצה השניה הוא נתן בכלל את האות E, שעליה תכלס היה מותקן הויסטה. בחרתי לפרמט אותה (E) והתקנתי עליה XP.

ההתקנה הייתה בסדר, אבל קרה משהו מוזר.. XP הותקן על כונן E, וכונן C ריק... כונן D הוא ה-80 גיגה שלא מעורב בסיפור.

לא אכפת לי שהווינדוס לא על C, פשוט יש תוכנות שמחליטות לשים דברים בכונן C כי בדר"כ שם יש את program files וכל זה... זאת לא הבעיה. הבעיה היא שב-disk management כונן C הוא SYSTEM (ותכלס המערכת לא שם..) ו-E הוא BOOT...

בדיעבד, כשהתקנתי XP הייתי צריך למחוק את המחיצה של C (המחיצה הריקה שעכשיו הוא חושב שיש שם מערכת), להתקין על E ואז בXP הייתי יוצר את המחיצה מחדש, נקייה...

מעניין אותי אם זה קרה למישהו, ואם יש דרך לתקן את זה ופשוט ליצור את E כונן SYSTEM ו-BOOT וש-C יהיה רגיל, מבלי לפרמט מחדש...

תודה

פורסם

בVista אפשר אתה צריך להגדיר שE יהיה primary וactive בXP מנהל המחיצות בוחר את המחיצה הראשונה תמיד.

כמו כן אתה לא חייב להשתמש בbootloader שבא עם מערכת ההפעלה, אפשר להתקין GRUB או כל Bootloader בקוד פתוח אחר גם בצורה ידנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.