פורסם 2003 במרץ 322 שנים חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו.מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת.אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח.האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת?יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו.תודה על כל עזרה שתבוא.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אם אתה חושד בו תחליף אותו ותראה.כשספק נשרף, ובמיוחד ספקים זולים, הם שורפים דיסקים ולוחות אם בלי שום בעיה.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר לא ענית לי השאלה העיקרית פה.האם הספק יכול לגסוס או שהוא יפסיק לעבוד לחלוטין?
פורסם 2003 במרץ 322 שנים הוא יכול לגסוס.הנקודה העיקרית היא שאם יש לך חשד אל תחכה ופשוט תחליף אותו, אם הוא ישרף זה יכול לעשות הרבה נזק.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים שלי נשרף במכה והקפיץ את הפיוז בארון החשמללמרות כל החששות רק הספק הלך.לוח האם לא נפגע והיום שנתיים אחרי, עדיין עובד במרץ (ABIT)
פורסם 2003 במרץ 322 שנים ני עובד בחנות מחשבים ואני יכול להגיד לך מנסיון שיש יותר סיכויי שמשהו ישרף מאשר שזה יסתיים בהחלפת ספק.יצאת מזה מאוד בזול.אני לא ממליץ לקחת את זה כדוגמא וזלזל בתוצאות של שריפת ספק.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים כבר ראיתי הרבה ספקים (מעניין שכולם הגיעו עם מארז Simbada) שנשרפו ולא עשו עוד נזקל2 חברים שלי ולבן דוד שלי הלך הספקאני חושב שהספקים האלה הם של חברה sunshine אבל אני לא בטוח שכל המארזי סימבדה מגיעים עם אותו ספק
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אבל זה ממש לא נכון שכספק הולך הוא לוקח איתו עוד דבריםזה מאד תלוי מה התקלה בו
פורסם 2003 במרץ 422 שנים לי יש את המחשב הזה כבר שנה, והלכו לי שני ספקים גינריים כבר... : הם קצת נשרפו מבפנים אבל לא משהו רציני. למזלי לא קרה כלום.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר המסך נכנס למין השהייה כזו.הנורית הירוקה הופכת לצוהבה.וכפי שציינתי, המחשב עצמו עדיין נשאר דולק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.