עבור לתוכן

דרושה עזרה ב-(Radmin (Remote Administrator

Featured Replies

פורסם

תוכנה נורא נוחה ש-Prog המליץ עליה לפני זמן לא רב ואכן מאז יצא לי לעזור להרבה אנשים דרכה, מאוד יעילה.

אני צריך עזרה בצורת החיבור של אנשים אלי, שמתי לב שאם מישהו מתחבר אלי אז הוא בוחר אצלו מה הוא יעשה, אם זה יהיה להעברת קבצים, TelNet, צפיה, או שליטה כללית. אני מעוניין לשלוט על האפשרויות האלו מאצלי, כלומר שאני מגדיר איזו הרשאה הולכת להיות לזה שעומד להתחבר אלי (למשל אם אני רק רוצה להראות משהו למישהו אז אני יגדיר שהוא יתחבר אלי במצב צפיה ולא שהוא יצטרך להגדיר זאת (הוא יכול לעבור עלי :P ).

שמתי לב שאפשר לסמן באפשרויות אופציה הנקראת Enable NT Security ושם אפשר להגדיר הרשאות, הבעיה היא שקצת הסתבכתי שם, אשמח לקבל פירוט לגבי זה.

תודה.

פורסם

כל האפשרויות שעליהם דיברתה קימות ב- WIN 2000 PRO, ואם אתה מתקין אותו ב- NTFS אז בכלל ניתן לשלוט בהרשאות וההגבלות

עד רמת הקובץ הבודד.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון...

אני לא רוצה להגדיר הרשאות על הקבצים במחשב...

אני רוצה להגדיר דרכי למי תהיה הרשאה ל-View, למי Full Control וכו', בתוכנה עצמה!

ראיתי שאפשר ב-Enable NT Security אך הסתבכתי שם ואני לא מבין מה לא עשיתי טוב, אשמח אם מישהו יסביר איך לעשות את מה שאני מבקש, זה נורא יעזור.

תודה.

פורסם

ככה:

1. בשרת (כלומר אצלך, הנשלט) תחת Computer Management, צור ב-Users משתמש חדש, למשל Radmin-Full

(כדאי מאוד שתתן לו סיסמה ארוכה).

2. כנס בתיקיית Programs\Remote Administrator v2.x ל-Settings for Remote Administrator server, בחר ב-Set Password ואז ב-Enable NT Security ו-Permissions.

3. לחץ על Add ואז סמן את Show Users

4. בחר במשתמש המתאים, במקרה שלנו Radmin-Full ולחץ על Add

5. סמן אותו תחת Selected ובחר בתפריט את רמת ה-Security המבוקשת.

6. שים לב שבמסך הבא\הקודם (Registered Users) תוכל לערוך את רמת ההרשאות באופן פרטני עוד יותר.

כל מה שנותר הוא שבזמן החיבור, השולט יתחבר לשרת ויכניס את שם המשתמש שלו ואת הסיסמה. הרשאותיו יהיו בדיוק כמו שהוגדרו קודם לכן בשרת.

ובא לציון גואל :smoke:

Prog.

פורסם
  • מחבר

תודה Prog אבל זה בדיוק מה שהייתי עושה תמיד, הבעיה היא שבמחשב ה-Client צריך להכניס שם משתמש, סיסמא ודומיין, אני לא יודע מה צריך לכתוב בדומיין... ניסיתי להשאיר אותו ריק אבל זה כותב Bad Password :nixweiss:

פורסם

שים לב לכל שלב ממה שכתבתי ומובטח לך שזה יעבוד, ווידאתי את זה בעצמי.

הדרך הכי קלה היא ליצור Users חדשים על המחשב הנשלט - במיוחד בשביל מי שמתחבר מה-Radmin Viewer (כלומר מהמחשב השולט\הקליינט).

אל תנסה להתעקש על Users קיימים, זה אפשרי, אבל זה מסבך את העיניינים סתם.

ותשאיר את ה-Domain ריק.

שוב, לך לפי ההסבר שלי ואל תפספס שום שלב.

זה עובד, תאמין לי :smoke:

Prog.

פורסם
  • מחבר

Prog, אני סומך עליך שזה עובד, אך מה לעשות שאני לא מצליח, אני עושה בדיוק לפי השלבים, אבל בדיוק, מתחבר דרך חבר שלי אל עצמי וזה רושם Bad Password, אם אתה רוצה אני יכול אפילו להסריט לך סרטון קטן שתראה בדיוק מה אני עושה משלב יצירת ה-User החדש עד לשלב ה-Bad Password...

או שאתה מעדיף לדבר איתי באיזה צ'אט או ICQ ולנסות איתי ביחד.

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים