פורסם 2003 במרץ 222 שנים ראיתי באתר של Aiptek PocketCam 3M שלפי נתוניה הטכניים טובה מאד אבל מחירה זול אפילו יותר ורציתי לשאול כמה שאלות: האם המצלמה גרועה,בינונית או אפילו טובה ???? האם החברה נחשבת לחברה מתה או לא איכותית? ולמה?(לשתי השאלות) אם נשאלה שאלה זאת בעבר אני מצטער ואודה אם תביאו לי לינק לדיון תודה עריכת המודר: רוצה לקשר? קשר למוצר באתר החברה, אלא אם אין (ויש). האמת שרציתי לקשר לאתר החברה אבל לא מצאתי את המצלמה שם וסליחה לגבי הלינק אני די חדש פה :-\
פורסם 2003 במרץ 322 שנים כי הם מיצרים מוצרים באיכות הנמוכה ביותר המוכרת לאנושות.זה יותר צעצוע מאשר מצלמה.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אם אתה מתכוון רק לצלם איתה חלקי מחשב אז סבבה, אני ניסיתי אותה אצל חברה ויש איכות תמונה מצויינת, אבל שמצלמים נוף וכאלו לא כדאי איתה. ואמירם דווקא המוצרים שלה באיכות סבירה, אבל בטח שלא כמו Nikon שהיא כמה רמות מעל {200 רמות בערך}.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים היא מצלמה מצויינת לצילומי פוקוס {שמתמקדים על משהו}.ונראה לי שהיא באה עם 16MB ואפשרות הרחבה ל-512.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים טובה לחובבנים, עם אתה מעוניין במשהו רציני באמת תחסוך עוד 400ש"ח ותקנהאת ה-Nikon CoolPix 775 2.1MEGA PIXEL, היא מצלמת תמונות חדות ביותרואיכותיות מאוד, והמחיר שלה 2000ש"ח בלמיר.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר אם אתה מתכוון רק לצלם איתה חלקי מחשב אז סבבה, אני ניסיתי אותה אצל חברה ויש איכות תמונה מצויינת, אבל שמצלמים נוף וכאלו לא כדאי איתה. ואמירם דווקא המוצרים שלה באיכות סבירה, אבל בטח שלא כמו Nikon שהיא כמה רמות מעל {200 רמות בערך}. תודה רבה אני רציתי את המצלמה בעיקר לחלקי מחשב ואירועים פה ושם ככה שהיא יוצאת די בסדר ולגבי ניקון ברור שהם 200 רמות מעל אבל גם 900 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.