עבור לתוכן

{סיפורי}תקופת הדרקונים-עין הדרקון

Featured Replies

פורסם

תקופת הדרקונים-עין הדרקון

לקרוא לכנס לאתר הרשמי

לקרוא עד פרקים

לתגובת רק באתר

פרק 1-הלימודים מתחילים

השעה הייתה כבר מאוד מאוחרת עבורי, 9 וחצי. קמתי מהר מהמיטה, לבשתי את הבגדים, ירדתי למטבח, אכלתי פרוסת לחם עם חמאה , לקחתי בקבוק מים ויצאתי מהר מהבית.רצתי מהר לאוטובוס והגעתי מספר שניות לאחר שהאוטובוס יצא.ישבתי וחשבתי אני שוב אאחר לבית הספר. לאחר שעתיים - שלוש עליתי על האוטובוס ונסעתי להתחיל את השנה השנייה. הגעתי מספר שניות לפני הקראת שמות התלמידים. ישבתי על הכיס שבצד, היחיד שנותר ריק,

לאחר מספר דקות של שקט נכנסו לחדר מספר מורים ופקיד. הם החלו להקריא שמות. שם, שם עד הרגע שקראו בשמי, דני ברק. היה מספר דקות של שקט ולא הבנתי למה. לאחר מכן הפקיד אמר: אתה, גש למורה שעומד בפינת החדר. הוא נראה אדם זקן עם מצנפת, שכמיה, מטע ומגן גדול עשוי ברונזה בוהקת עם עיטורים של קרחונים.נגשתי בשקט לאחר כמה דקות הייתה קבוצה של בערך 10 נערים שעמדה ליד אותו זקן, לאחר מכן נכנסו לחדר חשוך, גדול וקר. "להרים מטות" אמר בקול רם, ולחש את הלחש הבא: אייסוס שילדר לייפל", לפתע ביד אשר לא החזיקה מטה הופיע אצל כל אחד מהנערים מגן גדול העשוי קרח עם ידית העשויה מחומר חם ונעים. ואז הציג את עצמו לפנינו: "אני ארב, קוסם בוגר אקדמיה לקוסמי אלמנט קרח, סגן מנהלת והמאמן שלכם לחודש הזה". כולם קדו לו קידה. "שלא תחשבו שהקסמים יהיו קלים בגלל שהם רמה ראשונה, הקסמים יהיו לכם קשים כמעט כמו הקסמים שאני לומד. הוא לימד אותנו במשך שבועיים שלמים שלושה קסמים:

1. "נהבר" - קסם התקפה לשטח קטן, סופת קרח.

2. "אייפ" - קסם התקפה לאויב אחד, גביש קרח אשר נופל מהשמיים.

3. "לסלוס" - קסם הגנה, יוצר קיר הגנה לזמן מוגבל של בערך דקה.

בסוף השבוע לפני ארוחת הערב הוא אמר שכל הקסמים שלמדנו השבוע הינם קסמים ברמה מספר אחד והוציא את המטה שלו ולחש "איס דרסלי מהורס" והופיע תרנגול קרח ענק, ואמר "זה קסם ברמה חמישית". הגיעה שעת ארוחת הערב, כשנכנסתי לאולם קרא חברי רן "דני, דני" ואני ישבתי לידו ואמרתי "היי" והוא השיב ב"היי" ולאחר מספר דקות של אכילה, כשנכנס דב ,הילד השמן של כל השכבה, ורן פנה אלי אמר בקול של צחוק

"זה יהיה מצחיק" והסתכל על דב והופיע חיוך על פניו אז דב ישב ונשמע קול של פלוץ אדיר כל התלמידים של בית הספר צחקו בקול רם.

לפתע נשמע קול של פיצוץ.

בבקשה לחוץ על הפרסומת

פורסם

הממ...

משתמש חדש, הודעה ראשונה בפורום, פרסום לאתר שלו (בצורה לא מוצלחת).

I smell a ban...

פורסם

אתה מספק תכנים בתמורה ללחיצה על פרסומות?

פורסם

DLFire

ברוך הבא לפורום, אם תפרסם עוד פעם את האתר שלך אתה תעוף מפה מהר מאוד

אתה רוצה להישאר וללמוד ולעזור? סבבה, אבל פירסום לא כאן

זאת האזהרה האחרונה שאתה תקבל בנושא הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים