עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 6000 ש"ח ,פתוח להצעות.

Featured Replies

פורסם

מה גרוע במפרט? את/ה משנה את המפרט ואחרי זה שואל?

1) הזכרונות שהבאתי לו כלל לא גרועים. CAS2 לא יביא לו הבדלים ביצועים כ"כ קיצוניים והוא ממש לא יבדיל בינו לבין CAS2.5. הזיכרון שאתה הבאת לא מנצלים את פיצ'ר הDualDDR וגם לא יהיו כ"כ חכמים לבחירה. 2x256 עדיפים מפני המון סיבות על 1x512. זה ידוע. בכלל, מאיפה לך שהזכרונות שהבאתי לבנ'אדם לא יעבדו בתזמונים מספקים? (2, 2.5)

2) האסטרטגיה הגרועה היא שמבינים לפי הבקשה שלו כי משחקים היא לא הנקודה העיקרית למחשב וכי הוא גם לא ישתמש כ"כ מעט. R9700P יהיה מוגזם והבחירה האולטימטיבית והחסכנית ביותר תהיה הR9500P שהבאתי לו. בנוסף, זה פגע בבחירת הכוננים האופטיים שהבחור בקש וגם גרם לבחירה של מעבד פחות טוב.

3) הוא בקש מודם, ולכן אני לא מסתמך על חברות אינטרנט, אלא על בקשת המשתמש. מוספים 800ש"ח ל5400ש"ח שלך, ומקבלים ב6400שקלים מפרט פחות טוב מהמפרט שאני הצעתי לו. אני לא יודע מהם השימושים שלו, אבל במקרה והוא צריך כרטיס טלויזיה לצפיה בטלויזיה במחשב, אז אני אוסיף לו ובכל זאת אציג מפרט טוב וזול יותר. אבל, נראה לי שהוא בקש כ.טלויזיה בשביל להעביר TV-Out ולשחק משחקים בטלויזיה, כפי שהוא הזכיר, מה שמיותר כי יש לו זאת בכרטיס המסך.

פורסם

ההבדל בין CAS 2 ל 2.5 הוא כמו הבדל בין XP 2100 ל2200 וזה משמעותי מאד, אני יכול להראות לך בנצ'מרקים אם אתה רוצה.

איך אני יודע שהזכרונות שלך הם 2.5 ולא 2 ? כי אני מכיר אותם (לא מזמן קניתי זכרון ובדקתי את השוק).

למה עדיף 512 מ256X2 ?

א) יותר זול

ב) ההבדל בביצועים לא קיים (למרות הDUAL , שוב אני יכול להראות לך בנצ'מרקים)

אני לא מתחרה איתך במחיר.

ה 9700 פרו נכנס בתקציב אז למה לא? אבל אתה צודק זה באמת יותר מדי.

בנוגע למודם, זו תהיה טעות פטאלית אם הוא יבזבז 800 שקל על מודם שהוא מקבל בחינם.

פורסם

1) זוהי טעות לקנות מודם? סליחה, אבל אני לא קבעתי שהוא לא יקבל. אני פשוט לא לוקח זאת בחשבון. אני לא טעיתי.

2) אני רוצה בנצ'מארקים בקשר לשני הדברים, גם התזמונים וגם הזיכרון. בנוגע לזיכרון, אתה לא תוכל להוכיח זאת כי יש לי בעצמי הוכחות, אבל התזמונים יכולים להפתיע אותי, למרות שאני בטוח שזה לא דראסטי, כי ההבדלים בין AXP2200 לבין 2100 גם הם לא דראסטים.

3) הR9700P לא יותר מידי אם הוא נכנס בתקציב.

פורסם

היית חוסך לי בזמן אם היית מדייק עם הקישורים, כי הייתי צריך לטייל בעמודים של הבנצ'מארקים שם. בנוגע לnForce2, זוהי הייתה הנקודה שלי. אולם הפרשי הביצועים ממש לא שוים את תוספת המחיר, אך קיימים ביצועים טובים יותר בעת שימוש בDualDDR. הויכוח נפתח על שאמרת "ההבדל בביצועים לא קיים", ולא משום סיבה אחרת.

הקישור השני אולם קשור, אך לא מצדיק שום טענה של אף אחד מאיתנו. באשר לקישור השני, הוא מוכיח שאני צדקתי בויכוח. למה? אתה אמרת כי קיים הבדל משמעותי שיהיה שווה ויעזור בעת הבחירה, אבל אני אמרתי שלא ובאתי בטענה שהפרשי הביצועים לא יראו כלל ושהם ממש לא יהיו דראסטיים. הקישור השני מראה כמה שאני צדקתי. 5נקודות בבנצ'מארקים באחת מהתוכנות המטופשות הללו הכשילו אותך.

פורסם
למה 512 ולא 256X2 ? כי ההבדל בביצועים הוא זעום ביותר, ולעומת זאת ההבדל במחיר גדול

לא התכוונתי לומר שלא קיים הבדל כלל, כמו שאתה רואה בציטוט. לפי דבריך אתה מסכים איתי ששני סטיקים לא שווים את המחיר הנוסף.

אני אנסה למצוא בנצ'מרק שימחיש טוב יותר את העליונות של CL2 על 2.5 (ראיתי כזה ואני לא מוצא אותו עכשיו...)

בכל מקרה, כשאני אחזור הביתה אני אריץ כמה בנצ'מרקס עם תזמונים שונים ואפרסם את התוצאות.

פורסם

הציטוט הזה שקרי, אם כי אני בכלל לא אמרתי את הדברים הללו. מה עוד שבלי קשר לביצועים, 2x256 יהיו טובים יותר מ1x512.

בהצלחה בחיפושים. ::)

פורסם

הציטוט לא שקרי, תסתכל בהודעות הקודמות.

למה 2X256 יותר טוב מ 512?

פורסם

אין לי כח להסתכל. אני פשוט יודע שבפעם-פעמיים הבודדות שכתבתי 2x256, זה היה כשה'2x' קדם ל'256' ולא בא אחריו. אני גם לא משתמש במילה 'זעום'. אני שונא אותה. למה הוא בכל אופן טוב יותר? אם אחד נדפק, תמיד נותר השני. (עריכה- אתה שרוט. עכשיו בדקתי ואתה בעצמך כתבת את הדברים הללו..)

פורסם

ציטטתי את עצמי ולא אותך! כדי להראות לך שאמרתי שקיים הפרש בביצועים ,אך זעום.

לא סביר שהזכרון ידפק, ולא שווה לשלם על כך עוד מאות שקלים.

תתבגר קצת ותן תשובות ענייניות.

פורסם

התבגרות? תשובות ענייניות? *sigh* ..הרשה לי לצטט אותך. "ההבדל בביצועים לא קיים (למרות הDUAL , שוב אני יכול להראות לך בנצ'מרקים)"- אמנם התכוונת למשהו אחד, אך מבחינה דקדוקית אתה הצגת את משמעויות אחרות. לא סביר שזיכרון ידפק? סבבה, אבל זה כן שווה את זה כי הפרשי המחירים הם לא מאות שקלים אלא עניין של עשרות שקלים.

הויכוח הזה הוא סופר-אדיוטי ולא יוביל לשום מקום חוץ מגאוותו של אחד מאיתנו. עדיף שנספיק עם זה. אתה לא חושב כך?

פורסם
  • מחבר

ח'ברה.המודם שאני צריך הוא מודם טלפוני פשוט,רק כגיבוי לכבלים.אולי בכלל לא הייתי צריך להזכיר זאת בדרישות המפרט.

באשר לכרטיס המסך ,הוא אמור לתת ביצועים מעל הממוצע ,אך אני לא חושב שכרטיס מ"הליגה העליונה",יבוא לכדי ניצול ביחס להשקעה בו.אגב,האם ב-9500 ,ניתן לשחק על מסך טלויזיה ובו בזמן לבצע ישומים אחרים על מסך המחשב?

את כרטיס הטלויזיה, צריך ע"מ לצפות בטלויזיה על מסך המחשב.(למרות שיש טלויזיה בחדר)

פורסם

משחק זה ישום כבד, גם אם בעקרון אתה יכול לשחק על הטלויזיה ולהשתמש במחשב, זה יהיה איטי מדי.

אבל אין בעיה לשחק על הטלויזיה דרך ה 9500

פורסם

איזה וויכוח מטומטם אלוהים :o

כך 512 זיכרון לא חושב cas2 זה סתם טימטום, ובקשר לסטיק אחד או שניים קח מה שיותר זול. כל הוויכחים האלה בשביל עוד אחוז בביצועים. תאמין לי אני לקחתי מערכת חזקה עם crosair ואני סתם מתחרט

פורסם

אני לא זוכר אם לRadeon-ים ישנו הפיצ'ר לחלוקה למסכים, אבל אני יודע שלGeForce-ים יש את הnView. בכל אופן תבדוק את זה.

Yomatoo, אתה מתכוון Corsair. ותקח R9700P אם זה נכנס לתקציב, לאחר הקיצוץ במודם שחשבתי שישמש לדבר עיקרי ונחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים