פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט.התנפצות-הדיט שתקע אותי-אהבה בתפריט-1408--הנעלם-מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה.מה מומלץ?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים הדייט שתקע אותי - איזה שם דפוק אבל סרט באמת טוב , מצחיק וגם די היחיד שברשימה שמתאים ללכת עם חברה למרות שהנושא של הסרט יכול קצת להפחיד אותה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר בסוף ראינו הדייט שתקע אותי.עדיף לראות בקולנוע בשביל להכנס לאווירה.בכל מקרה בחיים לא צחקתי ככה בסרט קומדיה.מומלץ ביותר
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר שמע אולי כי זה היה בקולנוע, רוב הסרטים אני רואה בבית.אבל היה אווירה גם וזה.לא יודע צחקתי בסרט הזה כמעט כולו.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מטונפיםהדייט שתקע אותי אחד הסרטים הטובים שראיתיהשחקנים שם מתאימים לתפקיד פיקס...והכל שם מצחיק בכלל אין קומדיות מצחיקות כלכך
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לא אהבתי את הדייט שתקע אותילא כזה מצחיק...אני הייתי הולך ל1408סרט משעמם... בתחילת הסרט כבר התחלתי לפהק... משעמם!סרט לא מפחיד... ושלא כמו הצלצול, גם לא מצחיקAviko
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים "הדייט שתקע אותי " באמת סרט סבבה ... לא שופך מצחוק אבל בהחלט יש בו מספר רב של קטנים מצחיקים. הכי אהבתי את "היא נראת חכמה" עם תנועת הידיים ... :lol:
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים חחחח הרג אותי שהאיש עם הזקן אמר לחברה של חבר שלו "נעים מאוד " והיא הורידה ת'ידיים מהפנסים .. חחחח זה היה ממש חזק
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים זהות אבודהKnocked Up (אני לא מוכן להתייחס לשם העברי שנתנו לסרט הזה)משפחת סימפסון - אם עוד לא ראיתשעת שיא 3 זה סרט נחמד אם אתה הולך עם חבר/חברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.