פורסם 2003 במרץ 222 שנים שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...
פורסם 2003 במרץ 222 שנים אני מציע לך, שכשעוד יש לך עוד אחריות תחליף את הכרטיס.למה לנסות לסדר אותו, אולי לא להצליח ולהוריד את האחריות?
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מה? יש לך בעיית התחממות בכרטיס בלי OC? ועוד בכרטיס חדש? איזה חברה? בדקת אולי שהמאוורר של הכרטיס פועל? בקיצור אם זה הסיפור תחליף את הכרטיס כי זה לא אמור להיות!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר אחים שלי קודם כל הכרטיס של ג'יגהבייט ואי אפשר להחזיר ולקבל חדש כי עבר דיי הרבה זמן...אני לא יודע אם הגוף ממש ממש ממש צמוד לליבה אבל הוא ניראה דיי טוב ודיי נכון ...המאוורר פועל יש לו עוד 2 מאווררים עליו ...וההיטסינק לא מתחמם ממש ולא נהיה רותח אלא קצת חמים ...ודרך אגב גם באמריקס ארמי נגיד אני מסתכל על הקיר ונגיד מרים ומוריד את הראש אני רואה מן קווים כאלה כאילו התמונה מתעדכנת וזה דיי מפריע ...מישהו יודע מה לעשות ???
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר בהתחלה היתה לי בעיה פיזית בכרטיס ושהיתקשרתי הם אמרו שהם ינסו לשלוח ליבואן שינסו לסדר את זה וסיפורים ובסוף סידרתי את זה לבד..אתם חושבים שעל דבר כזה הם יאפשרו את האחריות ?
פורסם 2003 במרץ 522 שנים בטוחים שזה רציני??? כי לא בא לי לאבד את הכרטיס לחודש ... :-\מה לאבד את הכרטיס לחודש? אתה מעדיף כרטיס מקולקל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.