פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים הנה התמונה של המארז, ANTEC SONTA 3 מס' 1 זה מאוורר שמוציא אוויר arctic fan 12 מס' 2 זה ביג טייפון שעובד על העוצמה הכי נמוכה, (3 מאווררים עושים יותר מידי רעש..) 1300 סל"ד בערך מס' 3 מאוורר antec tricool שעובד על העוצמה הכי גבוהה ומכניס אוויר מס' 4 במארז antec sonta 3 יש חריצים מקדימה בצדדים כדי שיכנס אוויר ע"י המאוורר מס' 5 זה מין חורים כאלו במארז כמו שיש למאוורר מאחורה רק בצורה מלבנית, למה צריך את החריצים האלו? האוויר הקר שהמאוורר מכניס לא בורח משם? תמונות של הטמפרטורות תמונות מה BIOS הכל בסדר איתן? מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח? המחשב כרגע יציב מאוד מבחינת טמפרטורות יש בעיה להמשיך לעשות OC? במאמץ הטמפרטורה ב TAT עומדת על 69 בSPEED FAN על 52
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח?המחשב כרגע יציב מאודתתעלם מההתראה באדום , זה סתם התראה שהוולטאז' לא נורמלי (סתם אזהרה).עשית בדיקת מאמז בprime95? , אם כן (הרצה של שני prime95 במכה אחת מאמצת את כל הליבות) וזה הטמפרטורות אז אתה יכול לסחוט עוד קצת.רק תדאג שאתה לא עובר את ה 75 (80 מקס') טמפ'.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר זה המקסימום שהצלחתי להגיע ביציבות 3ghz אני טועה או שאי אפשר יותר מזה? והאם התזמונים והיחס בין הזיכרוןל fsb הם בצורה טובה
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים התזמונים גבוהים קצת, למרות שזה לא הכי משנה בגלל שזה מעבד אינטל. בכל מקרה, הייתי מציע לך לשנות את היחס ל1:1 או כפי שאצלך זה יופיע 2.0.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.