עבור לתוכן

ירידה בביצועים במשחקים אחרי OC ל-E6550 על P965. עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, קניתי מחשב ביום שישי ואתמול ניסיתי לעשות לו OC, אך היו בעיות:

קודם כל, הדרך: עם הלוח GA-P965-S3 3.3 העליתי את ה-FSB מ-333 ל-400, שמתי את הזכרונות ב-1:1, שמתי את כל המתחים על AUTO (ככה ה-BIOS רצה), ונעלתי את ה-PCI-E על 100.

עכשיו, המחשב עולה, ב-CPUZ כתוב שזה 2800MHZ, וגם יש שיפור ב-SUPER PI, אבל במשחקים הביצועים הם פי 3 פחות טובים! הפעלתי 3DMARK ויש לי בהתחלה 20 FPS במקום 60!

וגם פעם ב-3 פעמים עם ה-OC הזה המחשב לא עולה עד שמכבים אותו לכמה דקות...

רעיונות?

פורסם

למה מתחים על אוטומטי?

ושים PCI-E על 105.

פורסם
  • מחבר

המתחים על אוטומטי כי בביוס שמשנים את ה-FSB הוא ישר אומר שצריך לשים על AUTO שאדום מהבהב כזה...

בקיצור לעשות MANUAL ולא לשנות כלום?

ו-PCI-E אמור להיות 100, למה לשים 105? ועוד אני עם OC ל-8800GTS שלי...

פורסם

כשמחשב משחרר ביצועים נמוכים יותר הסיבה ההגיונית ביותר זה שפשוט חם לו מידי ... ואז הוא מוריד מה"עוצמה" של עצמו כדי לפלוט פחות חום

ייתכן כמו שאמר קודמי להודעה שכיוונת את המתחים לא טוב ... או מתחת יותר מידי , או שהקירור לא מספיק מקרר ...

פורסם
  • מחבר

לא יכול להיות שעם 20% יותר ב-FSB חם לו, יש לי IGLOO 5700MC ועוד 2 מאווררי 120MM למארז, זה פשוט לא הגיוני.

אם כבר משהו לא בסדר זה הלוח אם, שהנורמל שלו זה 1066MHZ ועם ה-E6550 הוא עוד עושה OC ל-1333, ולזה עוד אני מוסיף... אולי הוא פשוט לא יכול לעמוד בזה?

למרות שאני בטוח שהיו אחרים שעשו ככה OC והצליחו.

פורסם

איזה לוח יש לך ?

ואיך בדיוק הגדרת את העניינים אצלך ?

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם GIGABYTE: GA-965-S3 REV 3.3, הנורמל ב-BIOS זה FSB של 333 עם יחס של 2.5 שזה 834MHZ לזכרונות.

שיניתי את ה-FSB ל-400 ושמתי 1:1 עם הזכנונות, את המתחים שמתי על אוטומטי ואת הPCI-E נעלתי על 100.

ויש שיפור אצל המעבד! רק במשחקים זה פי 3 יותר גרוע, ולפעמים גם קורה לי שהמחשב לא עולה...

יכול להיות שזה באמת המתחים שהלוח עושה שהוא לא קובע אותם טוב? או משהו אחר?

ויש שם אפשרות שנקראת Robust Graphic Booster שמעלה את ה-BRANDWISH לכ. מסך, ואין שם אפשרות לבטל את זה... יכול להיות שזאת הבעיה?

פורסם

שים על 105, פעם ראיתי איזה אחד שאמר שיש לו כמו לאגים במשחקים אחרי OC וזה מה שסידר לו את זה.

פורסם

תן טמפ' מאמץ ותעלה מתח ידנית בכל מקרה. (1.4).

אם אתה עם OC לכרטיס מסך תעלה גם את ה PCI-E ושקול העלאת מתח לSB\NB.

פורסם
  • מחבר

רגע, אז מה שאני צריך לעשות זה לשים את ה-PCI-E על 105,

לשים את המעבד על 1.4,

ואם עדיין יש בעיות להעלות נגיד ב-0.1 את המתח לגשרים?

עריכה: והטמפרטורות שלי בסדר, יש לי IGLOO 5700MC... אולי הלוח הוא הבעיה אבל ראיתי שבמנוחה הוא משהו כמו 50 מעלות, לא יודע איך זה...

פורסם
  • מחבר

זה עובד!!!

שמתי את ה-PCI-E על 105 ואת המתח למעבד העלתי ל-0.5V, וזה עובד!! תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים