עבור לתוכן

ריסטים פתאומיים

Featured Replies

פורסם

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי.

בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V.

עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר.

אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע!

אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה.

HELP PLZ :-\

פורסם

ניסיתה להוריד את האוברקלוק זה לא משנה עד כמה הוא יציב בפריים לפעמים תוכנות או משחקים אחרים לא מסתדרים אם זה כמו למשל עם הבאס הגבוה שבטח שמתה מכיוון שהמכפלה שלך נעולה.

אז תוריד ותבוק ורק כך תוכל לדעת שזה בודעות לא בגלל הOC כי לי למשל היו תופעות הכי מוזרות בגלל הOC מכיוון שהבאס היה גבוה מאוד למרות שהפריים היה יציב 6 שעות ו יותר מ 10 לופים ב 3DMARK.

פורסם
  • מחבר

צודק שכחתי להגיד את זה בהודעה הראשונה שלי, גם בלי אוברקלוק בכלל יש לי את אותה הבעיה בדיוק.

פורסם

תנסה לנתק פיזית את החוט של הריסט מהלוח אם

פורסם

בדרך כלל תגובה של זיכרון דפוק

פורסם

לרוב באמת זה זיכרון דפוק או שלא תואם ללוח אבל קורה שזה גם עקב כ.מסך דפוק.

פורסם
  • מחבר

תנסה לנתק פיזית את החוט של הריסט מהלוח אם

מה הקשר? זה לא שאני לוחץ בטעות על הכפתור RESET.

אולי גם כל המחשב דפוק?! איך אני יכול להיות בטוח שזה אחד מהנ"ל שכתבתם (זכרון/כ.מסך) לפני שאני פותח במסע החלפה בחנות שלא מזכירים את שמה (שד"א אני ממש לא מרוצה ממנה >:( )?

פורסם

תשמע אתה לא יכול להיות בשום דבר מה שאמרנו שלרוב בעיות הנ"ל קוראות מזיכרון שלא תאום ללוח אם או שהוא פשוט דפוק או כ.מסף שעושה בעיות.

מרוב נסיון בתור בנאדם שעובד עם זה הרבה (אני עובד בחנות מחשבים) מחליפים אחד מהשניים וזה פוטר את הבעיה אבל קראו מקרים מעולם שהכונן קשיח עשה בעיות או למשל היה לי מקרה עם לוח של אסוס שעשה ריסטים והחלפתי זיכרונות כ.מסך הכל ובסוף פשוט לוח דפוק.

מה שכן אתה יכל לבדוק עוד דבר אחרון לפני שאתה פונה לחנות וזה להוציא את כל שאר הכרטיסים בלוח אם שלך כגון כ.רשת מודם אם יש לך, ולראות אם זה חוזר אם כן אז אין לך ברירה אבל מה שכן אתה לא יכול לדעת אל בטוח מה מהחלרים גורם לבעיה לפני שאתה מתחיל להחליף אותם אחד אחד.

פורסם

אולי זה סתם ווינדוס XP עצבני.... >:(

פורסם

הייתה לי אותה בעייה בדיוק:

ריסטים פתאומיים ביותר, גם ב CS וגם מחוצה לו.

איך נפתרה הבעייה? פשוט מאוד:

הספק שלי נשרף ושרף את הכ. מסך, הוספתי זכרון (לא החלפתי, אלא קניתי עוד 128 מ"ב וצירפתי), וזהו...

עכשיו המערכת באמת יציבה כמו סלע.

עצה שלי:

אם אתה מתכנן לקנות זכרון, אל תעשה את הטעות שעשיתי מתי שקניתי את המחשב, ולך קנה זכרון איכותי.

אין להשוות בין חסיכת מס' שקלים לבין כל העוגמת נפש שהזכרון גורם >:(

Nitro.

פורסם

דבר ראשון תנסה את הכל בלי OC לכמה ימים.

פורסם

אולי זה סתם ווינדוס XP עצבני.... >:(

קשה לי להאמין שגם אם XP נורא נורא עצבני הוא יקרוס עד כדי אתחול המחשב אם אין לו בעיית חומרה מדרגה ראשונה.

בד"כ מדובר על בעייה קריטית בזיכרון, לוח האם, או בכרטיס המסך.

דבר ראשון תנסה את הכל בלי OC לכמה ימים.

אבל כבר הוא כתב

צודק שכחתי להגיד את זה בהודעה הראשונה שלי, גם בלי אוברקלוק בכלל יש לי את אותה הבעיה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

תשמע אתה לא יכול להיות בשום דבר מה שאמרנו שלרוב בעיות הנ"ל קוראות מזיכרון שלא תאום ללוח אם או שהוא פשוט דפוק או כ.מסף שעושה בעיות.

מרוב נסיון בתור בנאדם שעובד עם זה הרבה (אני עובד בחנות מחשבים) מחליפים אחד מהשניים וזה פוטר את הבעיה אבל קראו מקרים מעולם שהכונן קשיח עשה בעיות או למשל היה לי מקרה עם לוח של אסוס שעשה ריסטים והחלפתי זיכרונות כ.מסך הכל ובסוף פשוט לוח דפוק.

מה שכן אתה יכל לבדוק עוד דבר אחרון לפני שאתה פונה לחנות וזה להוציא את כל שאר הכרטיסים בלוח אם שלך כגון כ.רשת מודם אם יש לך, ולראות אם זה חוזר אם כן אז אין לך ברירה אבל מה שכן אתה לא יכול לדעת אל בטוח מה מהחלרים גורם לבעיה לפני שאתה מתחיל להחליף אותם אחד אחד.

כל מה שאני צריך הוא On Board (כרטיס רשת וקול) ככה שלנתק אני לא יכול אבל לנטרל הביוס אני כן יכול ככה שאני אנסה את זה.

NITRO - יש לי זכרון Corsaor PC3000 CAS2 ככה שלא הייתי קורא לו לא איכותי אבל אני חושב שנפלתי פה בין הכסאות עם ה3000 הזה כלומר בין 2 זכרונוות רשמיים( 2700 & 3200) ה-3000 הוא דווקא הכי פחות נפוץ.

פורסם

אתה לא לבד עם הזיכרונות הללו לצערי גם לי יש כאלו 2 סטיקים של 256 אבל את האמת אני מבסוט מהם מאוד עשיתי OC לבאס 210 והם עמדו בזה מצויין זאת אורמת הם עבדו ב מהירות של 420 .

ולגבי הכרטיסים אל תבטל מכיוון שאם הם ONCOARD הם לא יגרמו לבעיות.

תפנה לחנות שיחליפו לך כץמסך או זיכרון לבדיקה

פורסם
  • מחבר

אתה לא לבד עם הזיכרונות הללו לצערי גם לי יש כאלו 2 סטיקים של 256 אבל את האמת אני מבסוט מהם מאוד עשיתי OC לבאס 210 והם עמדו בזה מצויין זאת אורמת הם עבדו ב מהירות של 420 .

ולגבי הכרטיסים אל תבטל מכיוון שאם הם ONCOARD הם לא יגרמו לבעיות.

תפנה לחנות שיחליפו לך כץמסך או זיכרון לבדיקה

אתה לא לבד עם הזיכרונות הללו לצערי גם לי יש כאלו 2 סטיקים של 256 אבל את האמת אני מבסוט מהם מאוד

זה לא ממש הולך ביחד ;)

אני לצערי הרב לא עובר את ה126-128 כי המחשב לא עושה BOOT אפילו, המסך יא נדלק וה7 סיגמנט של האיבחון על הלוח שלי מראה לי שגיאה בזכרון (Epox 4G4A+)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים