עבור לתוכן

תמונת מהמצלמה החדשה.. Fuji S6500fd

Featured Replies

פורסם

אז ככה..

בעקבות השירשור הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280066.0

ולאחר שעזרתם לי להחליט על המצלמה הזו. אכן קניתי אותה ואני דיי מרוצה בינתיים . אני עוד לא מכיר את כל הפונקציות והטריקים במצלמה וגם מומחה גדול בצילום אני עדיין לא..

בינתיים מצאתי חסרון אחד שבמצב האוטומאטי אם הוא מזהה רעידות ידיים הוא מקפיץ את הISO ל1600 כך גם עובד מצב ייצוב התמונה... הייתי שמח אילו היה מסתפק ב400 או 800 ISO ששם המצלמה מוציאה תוצאות לא רעות.. ב1600 כבר יש רעש מורגש...

אני מעלה תוצאות ראשונות.

אלו תמונות שנעשו כמעט בלי להכיר את המצלמה.. תחוו דעתכם לטוב ולרע על המצלמה (וגם על הצלם... ::))...

בהמשך אולי אביא עוד תמונות מושקעות יותר....

חשיפה ארוכה בלילה (בלי חצובה..)

20070822camre0057ch5.jpg

20070822camre0045eb0.jpg

20070822camre0060gx3.jpg

צילום טקסט (מזווית לא ישרה... לכן לא כל הטקסט בפוקוס)

20070822camre0078ru3.jpg

מקסימום זום

200708230072as0.jpg

פורסם

תתחדש.

כמה טיפים להבא:

חשיפה ארוכה תבצע כמובן במהירות נמוכה, תסגור צמצם ליותר מ2.8 לעומק שדה רחב יותר, לא מצלמים חשיפה ארוכה עם פלאש, וכמובן תקבע ISO נמוך (לא ראיתי כמה קבעת הפעם אבל אני משער שהוא לא היה גבוה במיוחד בשל כמות הרעש הלא גבוהה במיוחד).

בנוגע לתמונות עצמן - בעדינות אומר, קח את הזמן ואל תתייאש. תלמד את המצלמה עוד ותראה שתצליח להוציא ממנה הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

תמונה נוספת רק כדי להמחיש את איכות המצלמה בISO 800. הצבעים יצאו נהדרים צולם עם זום ופלש בחדר בתאורת ליבון

200708240056ws4.jpg

[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 16:54:58

תודה עמית. אכן יש לי המון ללמוד אני חדש בקטע..

תודה על ההערות. ושאלה: למה לא להשתמש בפלש בחשיפה ארוכה אם אני רוצה להאיר יותר את מה שקרוב אלי?

אגב התמונות בלילה צולמו בISO 200

התמונה הראשונה בF2.8

באחרות נתתי את הדגש יותר על מה שקרוב (האטבי כביסה..)

פורסם

אתה יכול להביא עוד כמה תמונות? אני מתכנן לקנות מצלמה בזמן הקרוב ושקלתי את הS6500fd.

תודה :)

לעזאזל למה אי אפשר להגיד בעברית "can you post some more pics"

פורסם

הנה דוגמאות מהמצלמה הנל

וכמובן יש לך את כפתור ה-more לתמונות נוספות.

אני מאמין שיהיו לך שם מספיק דוגמאות

Random FujiFilm FinePix S6000fd Samples from 6413 available Photos

:xyxthumbs:

פורסם

כשמצלמים עם פלאש לא צריך להפציץ עם ISO גבוה, הפלאש מאיר את הנושא והISO הגבוה סתם גורם לכך שנוסף רעש.

אין הרבה מקרים שצריך גם פלאש וגם ISO גבוה.

אגב, הISO 800 של הפוג'י הזו מעולה, בניגוד להרבה קומפקטיות ודמויות SLR אחרות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא עוד כמה תמונות? אני מתכנן לקנות מצלמה בזמן הקרוב ושקלתי את הS6500fd.

אני אעלה עוד בהמשך.

לדעתי מהשימוש הקצר שלי בה - המצלמה טובה מאוד. אבל צריך לדעת לצלם. במצב אוטומאטי לא תגיע לאותם תוצאות בידני עם ידע בצילום...

אם יש בראשך ללמוד את המצלמה ואת נושא הצילום (כמוני) או שאולי כבר יש לך את הידע - היא תתן לך תמורה נפלאה.

אחרת אולי יש מצלמות טובות בפחות כסף עם פחות אפשרויות ידניות שיוציאו תמונות יפות באוטומאט

להמחשה:

תראה איזה תוצאות נהדרות הוציא הבחור הזה http://www.pbase.com/seanwung/20070324_s6000fd

ואיזה תוצאות גרועות הוציא זה http://www.pbase.com/grandmacubs/danny_and_jesss_wedding

עם אותה מצלמה...

פורסם

אין הרבה מקרים שצריך גם פלאש וגם ISO גבוה.

באירועים/מסיבות משתמשים בזה כדי שיהיה רקע ("אווירה") לתמונה ולא רק שיראו את האנשים עם רקע שחור.

פורסם

הבנתי, תודה.

:cool2:

פורסם

אני כנראה קונה את המצלמה ורציתי לשאול האם זה, לדעתכם, נחוץ להרחיב את האחריות ל3 שנים בתוספת של 200 ש"ח או שאפשר להסתדר גם עם שנה אחריות? מדובר על החנות פרייסלס, אגב.

פורסם

זה צריך לשאול את החנות.

ובפרייסלס אין אחריות של היבואן.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את המצלמה ב 1600 ש"ח עם אחריות יבואן רשמי (שמעוני) לשנתיים. בפוטו שוורץ בירושלים.

אני חושב שעדיף אחריות יבואן רשמי, כשיש תקלה יש להם מעבדה מוסמכת וכו'

אם לא חשובה לך האחריות תשיג גם ב1420 ש"ח בזאפ.

פורסם
  • מחבר

לעזאזל למה אי אפשר להגיד בעברית "can you post some more pics"

טוב, אז הבטחתי תמונות נוספות..

הנה כמה...

מאקרו

200708310097ai7.jpg

200709020031xg9.jpg

התמונה הבאה צולמה מרחוק במקסימום זום אופטי ודיגיטלי.. (התמונה הקודמת במקסימום אופטי..)

200709020034ef1.jpg

200709020051iv1.jpg

200709020047nh4.jpg

...My little girl

200708270036qr9.jpg

יש שיפור? :s05:

פורסם

אני כנראה קונה את המצלמה ורציתי לשאול האם זה, לדעתכם, נחוץ להרחיב את האחריות ל3 שנים בתוספת של 200 ש"ח או שאפשר להסתדר גם עם שנה אחריות? מדובר על החנות פרייסלס, אגב.

די משתלם, תמיד טוב שיש אחריות...

פותח הדיון, תמונות נחמדות... לאט לאט תשתפר..

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים