פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים בדקתי בזאפ וראיתי שהמארז הנ"ל הכי זול בחנות "נעה מחשבים" מישהו קנה שם? חנות ממולצת?או שפשוט להזמין מ- pandas/tms ?
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים בדקתי בזאפ וראיתי שהמארז הנ"ל הכי זול בחנות "נעה מחשבים" מישהו קנה שם? חנות ממולצת?או שפשוט להזמין מ- pandas/tms ?נועה מחשבים היא חנות מוכרת, תקרא את חוות הדעת עליה...אני אישית לא קניתי שם אבל הרבה אומרים שהם טובים...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מותר לא מותר?אני קניתי שם כבר המון דברים כולל מערכות שלמות בחלקים לחברים...מעולים, שירות מעולה ומקצועי.קונה לרוב אצלהם...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר ממה שראיתי ברשת רוב הדעות נעות על 5 * אבל יש כאלה שלא מרוצים בכלל אבל אני חושב שמארז + דמי שליח עד הבית לא צריכה להיות בעיה...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מכל מקום יש אנשים שמרוצים ולא מרוצים כי יש אנשים שרוצים יותר ממה שהם אמורים לקבל ואז מתעצבנים ואז ממציאים סיפור אבל לדעתי נעה מחשבים אמין מאד לפי תגובות של האנשים
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים דיון על חנויות זה לא פה אלא בפורום כללי.פותח הדיון. אם יהיו לך שאלות לגבי דברים שקשורים לנושא הפורום צור איתי קשר בה"פ והנושא יפתח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.