פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים המחשב עבד טוב אבל משום מה לא יודע מה קרה פתאום שעשיתי לו ריסטרט אז המחשב מגיע לשלבשבו ישנה אפשרות של התחלת ווינדוס באופן רגיל או הגדרות טובות אחרנות או סייפ מודאז כל מה שאני לוחץ המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה חבר אמר לי שיש לי בעיה בקובץההתקנה ושצריך להתקין שוב את מערכת ההפעלה אז ניסיתי להתקין שוב אבל הפעם בתחילת ההתקנה שהוא מעלהאת הקבצים הדרושים (שלמטה הם רצים) הוא מגיע לי למסך כחול ד"א מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP פרותודה לכל העוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אתה יכול לומר לי איזו הודעה אתה מקבל במסך הכחול?כי מסכים כחולים זו בעיה ידועה ב WINDOWS אבל ההודעה יכולה להצביע על סוג הבעיה.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר הנה קח את הצילום של המסך כחול שנהיה לי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים האם זה צילום של כל המסך?אין לך איזה הודעה בקשר לקובץ מסוים?תבדוק ב BIOS אם מ וגדר לך ASPI.תנסה אולי לעשות ריסט לביוס.או שתגדיר שם DEFAULT.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר כן זה הצילום של כל המסך ולא אין לי הודעה באשר לקובץ מסויםתחת איזה הגדרה בביוס נמצא ה ASPI ובאשר לביוס כבר ניסיתי לאתחל אותו וזה לא עזר וגם ב DEFAULT לא עזר זה מוזר מכיוון שזה קרה לי כבר פעם ופשוט התקנתי את הווינדוס וזהו זה עבד כמה חודשים עד עכשיו בלי מסך כחול בלי כלום.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים הגדרות ה ASPI צריכות להיות בהגדרות POWER.למה שלא תעשה לפי ההוראות שקיבלת במסך הכחול ותראה אם זה עוזר?תחפש גם עדכון ביוס ללוח שלך.באיזה לוח מדובר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.