עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4.

עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור.

מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

פורסם

מפרט שלם של המחשב יעזור מאוד

הכרטיס הינו כרטיס חלש מאוד ולכן משחקים "נתקעים" לך

הכרטיס כנראה מקבל ארטיפקטים שהם נוצרים מליבה \ זיכרון פגומים או חום

כנראה שהכרטיס מתקרב לסוף חייו

פורסם

שלום לכולם.

אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4.

עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור.

מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

בשביל הגיימרים הישראליים כרטיס כזה נחשב למטרד במחשב.

פורסם

בשביל הגיימרים הישראליים כרטיס כזה נחשב למטרד במחשב.

זה כרטיס שהיה צריך להיקבר טרם יציאתו, חלש במידות לא יאומנות ובקושי הריץ משחקים מתקופתו ללא ספק משחקים חדשם החל מ2005 לא יזוזו לך, מעטים המשחקים שיעבדו זרוק אותו וקנה חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים