עבור לתוכן

המחברים שלרוב לא משקיעים בהם מלבד USB בקידמת &

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים !

קניתי כאמור מחשב חדש ורציתי לדעת על הדברים הקטנים שלרוב (פעם הבאה אני מרכיב לעצמי פיזית) כאשר מרכיבים לך

את המחשב לא מדברים איתך עליהם.

למשל Front audio speakers jack, Front usb, Front Mic jack וכו'...

איפה אני יכול למצוא את כל הרכיבים הנ"ל שיגיעו עם החיבור המתחבר ישירות ללוח אם ?

פורסם

אחי כל מה שאתה מריך לדעת רשום לך בספר של הלוח

לא צריך ליהיות גאון בשביל לדעת מה לעשות

פשוט תקרא ותעשה כמו שכתוב בספר

רק תבדוק פעמיים לפני שאתה מדליק תמחשב פעם ראשונה

פורסם
  • מחבר

אחי כל מה שאתה מריך לדעת רשום לך בספר של הלוח

לא צריך ליהיות גאון בשביל לדעת מה לעשות

פשוט תקרא ותעשה כמו שכתוב בספר

רק תבדוק פעמיים לפני שאתה מדליק תמחשב פעם ראשונה

לא הבנת אותי...

את המחשב הנ"ל החברה הרכיבה והרכיבים שלה אני סה"כ אמרתי כי פעם הבאה אני ארכיב לבד.

שאלתי היתה איפה אני קונה את החלקים הנ"ל שלא מגיעים עם הלוח אם, כמו ג'ק לחיבור קדמי במחשב

ל- USB נוסף, לחיבור אוזניות \ רמקולים מקדימה לחיבור IR מקדימה ?

הרי ניתן לחבר אותם ללוח ומן הסתם אם אני שואל אז מצאתי ודי בקלות לאיפה בלוח אבל אני צריך את החלק כדי לחברו לא ?!

פורסם

הדברים האלה זה פאנל שאמור להיות כלול במארז. זה תלוי איזה דגם קנית, זה לא קשור ללוח הם.

אם היית קונה אפילו 6A19 בסיסי היית מקבל את כל הדברים שרצית.

עכשיו הכותרת שלך לא עניינית, אני מבקש ממך שתערוך אותה, ואני הולך להעביר את התרד שלך לפורום מתאים יותר.

פורסם

אתם לא הבנתם אותו..... הוא שואל איפה בלוח הוא צריך לחבר את החיבורים שיוצאים מUSB והאוזניות מקדימה .....הבנתם??

פורסם
  • מחבר

אתם לא הבנתם אותו..... הוא שואל איפה בלוח הוא צריך לחבר את החיבורים שיוצאים מUSB והאוזניות מקדימה .....הבנתם??

הוא צודק !

אתם לא הבנתם אותי ! ידוע לי שצריך להגיע פנל עם ה- MB אני לא טיפש ! אבל לא מגיע למשל ג'ק של אוזניות לפרונט ! הם נותנים

לך את זה כאופציה ב-MB אבל לא יספקו לך את הג'ק לזה (המחבר לקדימה) !

באיזה חנות קונים את אותם מחברים של אוזניות מקדימה ו- Fire Wire קדמי ו- Mic קדמי ?

תודה !

פורסם

שמע גם לי יש מארץ שלא הרכיבו והסתכלתי קצת וראיתי דבר כזה שיש חיבורים מרובעים כאלה (מה שיוצא מהאוזניות וUSB) שמתחברים ל פינים כאלה שיש על הלוח

תנסה לחפש את זה ולחבר לשם גם רשום מה שיך למה

פורסם
  • מחבר

שמע גם לי יש מארץ שלא הרכיבו והסתכלתי קצת וראיתי דבר כזה שיש חיבורים מרובעים כאלה (מה שיוצא מהאוזניות וUSB) שמתחברים ל פינים כאלה שיש על הלוח

תנסה לחפש את זה ולחבר לשם גם רשום מה שיך למה

אחי..... אני לא מתכוון לאלה שהגיעו כי אותם חיברתי... אבל נכון שלא הגיעו לך עם המארז חיבור של אוזניות מקדימה ?

הגיע לך רק USB לקדימה עם הריבועים שאתה מדבר עליהם, אבל לא הגיע לך גם החיבור של הרמקולים לקדימה, או למשל

חיבור של הכנה לקליטה של IR ? כי אלו לא סטנדרט עם המארז אבל ב- MB יש מקום לחבר אחד כזה אם תשיג איפשהו,

ואת האיפשהו הזה אני מחפש....

פורסם

בלוח יש הרבה אופציות של חיבור.... יכול להיות שאין לך במארז משהו כזה ואני לא חושב שמשהו חיצוני יהיה יפה לשים...

בקיצור הלוח מותאם להרבה סוגי מארזים נגיד למארז עם קליטת IR וכו ואצלך במארז אין אז רק אם יש משהו חיצוני שאני חושב שאין תוכל להשתמש

פורסם

הוא צודק !

אתם לא הבנתם אותי ! ידוע לי שצריך להגיע פנל עם ה- MB אני לא טיפש ! אבל לא מגיע למשל ג'ק של אוזניות לפרונט ! הם נותנים

לך את זה כאופציה ב-MB אבל לא יספקו לך את הג'ק לזה (המחבר לקדימה) !

באיזה חנות קונים את אותם מחברים של אוזניות מקדימה ו- Fire Wire קדמי ו- Mic קדמי ?

תודה !

אני הבנתי אותך מצויין

אתה פשוט לא מבין שהפנל מגיע עם המארז ולא עם הלוח.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי אותך מצויין

אתה פשוט לא מבין שהפנל מגיע עם המארז ולא עם הלוח.

לא הבנת אותי כי נניח שיש לי מקום בפרונט מסיבות אי אלו ואחרות ונניח שבא לי לחבר IR בעל חיבור

ל-MB שלא מגיע עם המארז, אז מה שאני צריך לעשות זה אחת משתיים:

1) לוותר כי לא הגיע עם המארז חוט מובנה בפאנל לחיבור IR ללוח.

2) לחפש פאנל כזה איפשהו \ רק את הIR עם הקצה המתחבר ללוח ללא פאנל ולקדוח חורון קטנציק באיזה פאנל.

אני מעדיף את אופצ' 2, אבל איפה מוצאים כאלו ?

הכוונה לא בהכרח IR אלא גם פלאג ל-MIC ול- SPK, ול- FW, וכו'... :nixweiss:

פורסם

לא תמצא כזה בחיים.... הכל יתחבר לך ב USB או עם משהו מיוחד שתקבל אבל לא ללוח..(לא חיבור שמתאים להתחבר ללוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים