פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אפילו שיצא לי 20% בלבד [אני לא הומו, ואין לי שום דבר נגדם - הם גם אנשים, ולפעמים טובים מסטרייטים רבים, בהרבה תכונות ואיכויות], אני חושב שבכל גבר צריך להיות אחוז הומואי מסוים, אחרת נהיה חברת רובוטים קשוחים נטולי רגשות, ורוב הבחורות לא אוהבות את זה...
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים 50%אני לא מכחישה את התוצאה אבל אני חושבת שהמבדק הזה מובנה בעיקר על סטריאוטיפים חברתיים להומואים ולסביות מאשר על משיכה מינית. אני חושבת שכל האנשים, (נשים יותר מגברים) הם דו-מיניים בצורה כזאת או אחרת, אלא שמעטים יודו בזה.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים שאלות מוזרות ומצחיקות, נו באמת אף אחד לא יחמיא על חבר טוב שלו שהוא נראה טוב??
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים תראו, אי אפשר להיות אפס אחוז הומו בגלל שעצם העובדה שנכנסתם ומלאתם את השאלון הזה מוסיף לכם כמה אחוזים טובים... fags.. חחחחח
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים קיבלתי 23% ומלא אנשים אומרים לי א) שאני טיפוס רגש... ב)שהכינוי שלי הומואי למרות שאני אוהב אותו ג) שאני יותר מדי גבוה ליאור פ "בהצלחה" חמודים :-* חחחחחח
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אתה באמת דיי גבוה : "And when you're high you never Ever want to get down, so down, so down, so dowwwwn..." זה מתוך WELCOME TO THE JUNGLE של GUNS N ROSES.... סתם, פשוט הקטע עם הגובה (אפילו שכן מדובר בHIGH - STONED , סטלן) הזכיר לי את זה... :xyxthumbs: ;D
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים 50%אני לא מכחישה את התוצאה אבל אני חושבת שהמבדק הזה מובנה בעיקר על סטריאוטיפים חברתיים להומואים ולסביות מאשר על משיכה מינית. אני חושבת שכל האנשים, (נשים יותר מגברים) הם דו-מיניים בצורה כזאת או אחרת, אלא שמעטים יודו בזה.Nirvana eh? "What else should I say Everyone is gay"
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים "And when you're high you never Ever want to get down, so down, so down, so dowwwwn..." זה מתוך WELCOME TO THE JUNGLE של GUNS N ROSES.... סתם, פשוט הקטע עם הגובה (אפילו שכן מדובר בHIGH - STONED , סטלן) הזכיר לי את זה... :xyxthumbs: ;D http://www.youtube.com/watch?v=MVbv6r_tKnE
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים תראו, אי אפשר להיות אפס אחוז הומו בגלל שעצם העובדה שנכנסתם ומלאתם את השאלון הזה מוסיף לכם כמה אחוזים טובים... fags.. חחחחח זה בדיוק מה שחשבתי אחרי שקיבלתי 20%~
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.