פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים למטה אתה רוצה מכניס\מוציא אוויר?תוסיף למעלה אם אין למעלה תעשה אחד מאחורה
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לא כדאי לשים מאוורר ברצפת המארז, הוא יאכל אבק. אם לקדוח אז תעשה מאוורר בגג המארז, או שתשים מאוורר עם פילטר בתחתית.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר אני רוצה לעשות אחד מלמטה שמכניס אם אני עושה למטה אני יהיה צריך לעשות מלמעלה גם??
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לא, אתה לא תיהיה צריך לעשות שום דבר.מה שאמרו פה, שאם אתה שם למטה- שיכניס. אם למעלה- שיוציא.לדעתי עדיף לעשות מאוורר למעלה ולא למטה. רק אל תשכח לשים פילטר אבק אם אתה מתכננן בכל זאת לשים מאוורר תחתון. בהצלחה.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר אני מעדיף מלמטה כי גם אם יצא מכוער אז לא נורה ואיך אני שם פילטר אחרי שאני קודח את המאוורר??
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים שים רשת בד לפני המאוורר.אבל אני גם לא חושב שזה רעיון טוב לשים מאוורר מתחת למחשב, חוץ מזה אין לו מאיפה לינוק את האוויר בכלל.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים ^^ הוא כתב שהמחשב עומד על רגליות שמספיק גבוהות לדעתו ולamitbatito, אתה מחבר את המאוורר, ומבחוץ (צמוד למאוורר, בצד החיצוני של המארז) את שם פילטר. (או באמת רשת בד כלשהי. אפשר גפ מטליות לחות מיובשות, או גרביונם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.