עבור לתוכן

שאלה לגבי מארז מבית NZXT

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בפורום...

יש לי כמה שאלות לגבי המארז הזה.. APOLLO Crafted Series מNZXT דבר ראשון אני רוצה לדעת איך החברה הזאתי.. היא מומלצת.. ?

המארז הזה טוב בשבילי כי יש לי כרטיס מסך 8800GTS..:) חדש דרך אגב ואם המארז שיש לי הדלקת לא נסגרת לי.. כי יש לי מאוור כזה גדול 25 סמ'..

וגם אני רוצה מארז עם חלון.. וגם אהבתי שיש במארז הזה צג פמט'.. עכשיו מאוד חשוב לי שכולו יהיה עשוי ממתכת.. לפי מה שהבנתי מהאתר זה מה שרשום שם..

CASE TYPE MID TOWER FULL SIZE STEEL CHASSIS מה שרשום שם באתר.. http://www.nzxt.com/products/apollo/

(זה נמצא בלשונית כזאתי..View Specs )

אודה לכם אם רק מי שיודע שיגיב לא סתם .. תודה מראש..:)

נ.ב

דרך אגב התקציב למארז הוא 400

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברוך הבא בחורצ'יק

אני מציע לך מראש לקרוא את חוקי הפורום כדי שלא יהיו בעיות בעתיד.

בנתיים,תשתמש בבקשה בכפתור עריכה כדי לשנות את הכותרת לאחת שתהיה מעט יותר אינפורמטיבית ותציג את תמצית השאלה שלך.

בכל מקרה,האפולו יהיה נהדר בישבילך.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

מטצער איזה פאדיחה :-\

תודה בכול מקרה על התשובה ..

מה עם השאלה השניה.. האם כולו ממתכת?

תודה מראש..

פורסם

בחור..תרגע..זו היתה הערה ברוח טובה מאוד,אני מעיר לאנשים ותיקים בהרבה ממך אז אל תילחץ ותתפדח כי לא קרה שום דבר :xyxthumbs:

כולו ממתחת חוץ מהחלון כמובן

פורסם
  • מחבר

חח תודה לך אבל 100% הכול ממתכת אפילו הפנאל שמכסה את הCDROM?<

פורסם

גם הפנאל הקידמי כמעט בטוח שממתכת..זה משהו שתוכל לראות באתר שלהם בכל מקרה.

וסתם שאלה,מזה מפריע לך אם הפנאל הקידמי מאלומיניום?

פורסם
  • מחבר

כי לחבר שלי יש פנאל מפלסיק וזה לא יפה כזה נשבר וזה.. אני רוצה מארז שכולו ממתכת.. ואני יחפש שוב תדוה בכל מקרה..

פורסם

ה--Apollo הגיע כבר לארץ?

פורסם

האפולו אמור להגיע בכל יום לדעתי

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו אני בטוח שהפנאל הקדמי שלו ממתכת..

במארז אחר רשום שהוא מפלסטיק...

תודה לכם.! ומזאת אומרת לא הגיע לארץ יש מלא אתרים שאפר להזמין משם מארזיי Apollo

פורסם

Xtract, על סמך מה אתה אומר זאת? כבר חודש שומעים הבטחות מהיבואן שאוטוטו המארז מגיע...

פורסם

על סמך מה אני אומר מה? שהוא אוטוטו מגיע? אני בקשר עם היבואן..ובכל מקרה אין שום סיבה שהם לא יגיעו. הבעיה היתה ועודנה עם ה-Hush ולא עם מארזים אחרים

פורסם

אתה יודע אולי מה הסיבה שהHush מתעקב כל כך הרבה זמן?

פורסם

זה שהבעיה היא אך ורק עם ה Hush ולא עם מארזי NZXT האחרים זה לא מדויק. תראה גם את האפולו אי אפשר להשיג איזה חודש... וכל הזמן שומעים מהיבואן שמחר הוא מגיע... שורה תחתונה היבואן הזה פשוט לא עומד במילה שלו... זה למה אני מתפלא שאתה אומר בכזה בטחון שהאפולו יגיע בימים הקרובים... כי היבואן מדקלם את המשפט הזה כבר חודש...

בכל מקרה אני מקווה שכבר יגיע כי את המפרט שלי עם האפולו הזמנתי לפני שלושה שבועות.

פורסם

אוהד,יש לי דיבור עם בעלים של חנות מסוימת ואני יכול להגיד לך שעד לפני 3-4 ימים היה להם עוד אפולו. ככה שאני לא יודע באיזה חנויות אתה אומר שאין להם חודש אפולו. אני מקווה שאכן תוך כמה ימים (לי נאמר שביום שלישי) יגיעו המשלוחים ולא יהיו עיכובים לא עכשיו ולא בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים