פורסם 2003 במרץ 222 שנים בזמן האחרון אני רואה הרבה אנשים שיש להם בעיות עם כרטיסי מסך של ATi.מהי הסבירות שבעיה כזאת תקרה גם לי ? (המפרט במפרט המחשב)חוץ מלחבר את הכרטיס לAGP ולהתקין את הדרייברים, יש אולי עוד משהו שאני צריך לדאוג לו ?ובכלל.. אני אמור לדאוג ? :-[
פורסם 2003 במרץ 222 שנים הכרטיס גם נושךאז תשים כפפות או משהווהוא אוכל בונזו 3 פעמים ביום...אל תדאג! יהיה בסדר
פורסם 2003 במרץ 222 שנים תסיר את כל מה שקשור לכרטיס המסך הקודם, תתקין את הדרייברים המעעודכנים, תתקין9 direct x והעסק יעבוד חלק.אם כייכול להיות שמשחקים ישנים יותר יעשו בעיות או יעבדו בצורה איטית למדי על אף מנוע גרפי פשוט.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אין לך מה לדאוג ידידי, אני כבר חודש עובד עם HERCULES 3D PROPHET 9500 PROועוד לא נתקלתי לו ובבעיה אחת..כמובן שלא כדאי לך להשתמש בדרייברים אשר מופיעים בדיסק שאתה מקבל עם הכרטיס כי הם די מיושניםכדאי ישר להוריד את הדרייברים החדישים ביותר מהאתר וזה יבטיח לך הרצה חלקה, מילה שלי.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים לא הורדתי את הדרייברים של NV ושמתי ATI ועדיין זה לא עשה לי בעייות ה R9500 הוא כרטיס איכותיאל תדאג!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים יש הרבה לוחות שצריכים לעבור עידכון ביוס כדי שהכרטיס מסך יעבודאז אנשים מתלונניםבתכלס לא נתקלתי בבעיות שאין להם פיתרון פשוטהלוחות של Gigabyte מסידרה 7VA עושים בעיות לדוגמא עד שלא מורידים עידכון ביוס שמיועד בדיוק לפתור את הבעיה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.